Wolny Temat
-
Kiepski Widz
- Indiana Jones
Re: Wolny Temat
Jacka przeprosić? Panie, to chyba w jakimś innym świecie, bo na pewno nie w tym, w którym żyjemy.
Sami powinni posypać głowę popiołem bo bronili i Tadle, i Kreta jak ich zwalniano z TVP - a teraz sami widzą że to moralne dno. I czas przyznał rację Jackowi - więc przeprosić go albo do więzienia powsadzać !
-
Kiepski Widz
- Indiana Jones
A mówili, że Jacek się nie zna na telewizji. A on się zna jeszcze lepiej od nich, a na ludziach to z całą pewnością.
A na wirtualnych mediach tvn kupił sobie pozytywną recenzję hipnozy przed emisją 
-
Kiepski Widz
- Indiana Jones
Jak tylko zobaczyłem tytuł, to mi się odechciało czytać. "Rozbawi do łez". Za takie teksty też powinno być dożywotnie więzienie. A tymczasem na m2 czepiają się braku HD w "Postaw na milion". A jakby spytać ile osób zwraca na to uwagę, to by wyszło, że tylko oni.
Nie mają się czego przyczepić, a mnie to zwisa i powiewa, może być nawet czarno-biały obraz a i tak lepszy od całego Polsatu i tvn.
A co to za Koło z datami w Kocham Cię Polsko ? Już z ciekawości zobaczę o co chodzi
A co to za Koło z datami w Kocham Cię Polsko ? Już z ciekawości zobaczę o co chodzi
-
Kiepski Widz
- Indiana Jones
Ja dokładnie tak samo.
Właśnie mnie też ciekawi to koło w "Kocham Cię, Polsko!", widziałem na jakiejś urywce. Dobre, idę oglądać, jak się skończy to będę. W końcu to rozrywka patriotyczna dla prawdziwych Polaków i ludzi inteligentnych, reszta niech idzie oglądać mega-zabawne "szoł" TVN-u.
Właśnie mnie też ciekawi to koło w "Kocham Cię, Polsko!", widziałem na jakiejś urywce. Dobre, idę oglądać, jak się skończy to będę. W końcu to rozrywka patriotyczna dla prawdziwych Polaków i ludzi inteligentnych, reszta niech idzie oglądać mega-zabawne "szoł" TVN-u.
A widziałeś nowy podpisa Kacperka ? "Nikt go nie przebije w miłości do tvn"
A ten drugi jełop powiększył awatara z logiem tvn - niedługo będzie miał 1000 x 1000 rozmiar.
A ten drugi jełop powiększył awatara z logiem tvn - niedługo będzie miał 1000 x 1000 rozmiar.
-
Kiepski Widz
- Indiana Jones
Widziałem, kacperek już kilka miesięcy takie coś ma. Ale to dobrze, psychiatra będzie miał mniej roboty przy podejmowaniu decyzji odnośnie umieszczenia w zakładzie zamkniętym.
Rok 2000 - Ibisz przechodzi do Polsatu, najważniejsze wydarzenie w historii Polski... a nie, to nie ta telewizja.
O to chodzi z Kołem z datami, myślałem że będzie coś trudniejszego.
-
Kiepski Widz
- Indiana Jones
Masz pan Ibisza
Wtedy jeszcze uczciwy, bo się na eksperta powoływał.
-
Kiepski Widz
- Indiana Jones
Jadą po TVN-ie, bardzo dobrze
Czyżby wreszcie coś drgnęło? Basia mówiła, że w zeszłym roku Polacy spędzili przed telewizorem średnio 2 minuty więcej. Czyja to zasługa? No na pewnie nie Zygi i Miszczaka, co widać idealnie.
Czyli TV wraca do łask a ktoś twierdził niedawno że Ipla to przyszłośćKiepski Widz pisze: ↑2018-03-03, 21:43 Jadą po TVN-ie, bardzo dobrzeCzyżby wreszcie coś drgnęło? Basia mówiła, że w zeszłym roku Polacy spędzili przed telewizorem średnio 2 minuty więcej. Czyja to zasługa? No na pewnie nie Zygi i Miszczaka, co widać idealnie.
Do tego 65 % ludzi uważa poprzedni rok za najlepszy od 1989 roku a te Polsaty wieszczą jakiś horror w Polsce
Tak czytam też o hipnozie i chyba tego dinozaura musiał grać Kacperek - "muszę" to zobaczyć
A wracając do "Kocham Cię, Polsko" to fajne rozpoczęcie sezonu. Podchodziłem już bez entuzjazmu bo zawodnicy się powtarzają, bo to bo tamto a jednak, urozmaicili stare dobre konkurencje, dodali nowe i się człowiek wkręcił na nowo 
-
Kiepski Widz
- Indiana Jones
Mnie też się podobał ten odcinek i fajna wpadka prowadzącej "dywany na Dzień Kobiet"
Plus dla Pani Ewy Kasprzyk, że nie ogląda The Voice.
-
Kiepski Widz
- Indiana Jones
"Tylko totalni ignoranci mają gdzieś czy te oznaczenia się pojawiają czy nie"
"Żenada porównywalna do poziomu włoskiej telewizji (...) Janusz z Grażyną z Passatem na podwórku pewnie przyklaskują przy kręceniu kołem, mnie natomiast zbiera na wymioty."
Pan na pewno wie skąd są te cytaty
Najpierw zamknąć TVN, a potem ich.
Pan "admin" widać nie wie, że prawdziwa Polska to są właśnie ci "Janusze i Grażyny", a nie postacie pojawiające się na każdym kroku w TVN-ie.
"Żenada porównywalna do poziomu włoskiej telewizji (...) Janusz z Grażyną z Passatem na podwórku pewnie przyklaskują przy kręceniu kołem, mnie natomiast zbiera na wymioty."
Pan na pewno wie skąd są te cytaty
Pan "admin" widać nie wie, że prawdziwa Polska to są właśnie ci "Janusze i Grażyny", a nie postacie pojawiające się na każdym kroku w TVN-ie.
No niestety wiem, i to pisze bezmózg co ma logo najbardziej kiczowatej stacji.
W KCP jakieś ledy zauważyli - gdzie znowu, normalny człowiek jest zaabsorbowany rozrywką a nie świateł szuka.
W KCP jakieś ledy zauważyli - gdzie znowu, normalny człowiek jest zaabsorbowany rozrywką a nie świateł szuka.
-
Kiepski Widz
- Indiana Jones
Było coś, ale nie zwracam na to uwagi. Chociaż ja prędzej w oprawie muzycznej niż wizualnej wychwycę zmiany. A do tego ostatnio w TVP jest coraz mniej reklam, co się chwali. A dzisiaj w Kole fortuny myślałem, że ten farbowany gostek zgadnie hasło finałowe, a tu niespodzianka.