last.fm
Re: last.fm
A powiedzcie mi czy ten program, który się ściąga, nie ingeruje w inne rzeczy na komputerze? Bo założyłam konto i widzę, że trzeba go pobrać... I czy w ogóle widać, daje się udczuć, że on jest na dysku?
Ten program w nic nie ingeruje i jest właściwie niezauważalny, możesz ze spokojem instalować 
LastFm
Dla nie poinformowanych tutaj jest opisane o co chodzi:
Proponuje aby każdy podawał swój identyfikator, mój to Morgoth1993
Stronka naprawdę fajna, fajnie czasem zobaczyć statystyki odnoszące się do osobistego gustu muzycznego
Kod: Zaznacz cały
http://www.lastfm.pl/tour/Stronka naprawdę fajna, fajnie czasem zobaczyć statystyki odnoszące się do osobistego gustu muzycznego
Co sądzicie o nowym wyglądzie stronki? Jak dla mnie zmiana jak najbardziej in plus. Wygląda zdecydowanie lepiej.
Do niczego. Syf tylko zrobili.
Nie podoba mi się. Pełno jakiegoś badziewia, co powoduje wolniejsze ładowanie się stron. Za jasno, zbyt chaotycznie, beznadziejnie. ;]
Jedyne, co mi się podoba, to możliwość sprawdzania najczęściej odtwarzanych z kilku ostatnich miesięcy, a nie tylko całościowo.
Jedyne, co mi się podoba, to możliwość sprawdzania najczęściej odtwarzanych z kilku ostatnich miesięcy, a nie tylko całościowo.
Ta opcja była wcześniej, mniej widoczna, dodano tylko "z ostatnich 7 dni". IMO jest znacznie przejrzyściej.ble pisze:Jedyne, co mi się podoba, to możliwość sprawdzania najczęściej odtwarzanych z kilku ostatnich miesięcy, a nie tylko całościowo.
Wchodzę dzisiaj na lasta i dosłownie mnie zmiażdżyło. Rewelacyjnie to wszystko teraz wygląda, chociaż nie da się zaprzeczyć, trzeba się będzie do tego przyzwyczaić. Kolorki są ładne, dodano chyba kilka nowych bajerków. Jak wrócę z gór to wszystko dokładniej obejrzę.
O, widocznie nie zauważyłam.Ta opcja była wcześniej, mniej widoczna
Mnie się podobało tak jak było wcześniej. Do tego że wszystko jest po innej stronie można się przyzwyczaić. Zdecydowanie nie podoba mi się zmniejszenia rankingów z 50 do 15. Powiększenie okienka ostatnio odtwarzanych utworów żeby dać tam zdjęcia jest głupotą. I gdze do cholery jest data uaktualnienia rankingu. Są też pewne błędy techniczne, ale mam nadzieję, że z czasem znikną.
Nie umiem się przyzwyczaić do nowego wyglądu. Jest parę bajerów...ale gdzie cotygodniowe listy?
...zabrali moje uzależnienie...choć plus jest taki, że lista jest aktualizowana automatycznie..przesłuchałem przed chwilą kilka kawałków SOAD i od razu się pojawiły w tygodniowej liście...powinni dać możliwość wyboru między nowym i starym lastem.
No właśnie. Cotygodniowa lista. Mam nadzieję, że ktoś poprostu o niej zapomniał i ostatecznie wróci.
Znalazłem! Jak wejdzie się na Charts...to obok jest opcja "or browse by weekly snapshots"...tam są tygodniowe chartsy...jestem ciekaw czy pojawią się na stronie głównej profilu...
Można sobie ustawić w ustawieniach, aby pokazywało 50 wykonawców. Patrzeć trzeba, patrzeć uważnie:)Aquariia pisze:Zdecydowanie nie podoba mi się zmniejszenia rankingów z 50 do 15.
Hehe. Dzięki BlackDog. Teraz juz mi się podoba. Wszystko jest.
Przekombinowany ten wygląd, wolałem jak było prosto i funkcjonalnie.
-
happy mind
- Forrest Gump
-
.pasztecik.
- Tyler Durden
nick: butterfly-wing
Nowo założone, jeszcze nie jestem obeznana w temacie
Nowo założone, jeszcze nie jestem obeznana w temacie
Nasza grupa: http://www.lastfm.pl/group/Filmowo.Net nie ma obecnie przywódcy. Czy ktoś chciałby nim zostać i dodawać nowych użytkowników?
Początkiem wakacji szykują się DUŻE zmiany na forum i przyda się wtedy promocja poprzez portale społecznościowe jak Last.fm
Początkiem wakacji szykują się DUŻE zmiany na forum i przyda się wtedy promocja poprzez portale społecznościowe jak Last.fm
Dołączycie do grupy?
Przydałoby się ją w końcu ożywić. Ma ona status otwarty, więc nie jest potrzebna akceptacja przywódcy, którego obecnie nie ma i nie można tego zmienić ze względu na chwilowy brak takiej możliwości na laście.