A mój avatar wziął się z pewnego forum nie pamiętam już co to za forum było ale wiem jedno pozostał mi po nim avatar, który bardzo mi sie spodobał i którego wszędzie teraz używam ;-)
Ja mój avatar (który widzicie po lewej stronie tego posta ) wynalazłem przez google wpisując "Pink floyd The wall" Jako, że uwielbiam ten zespół (a "The wall" jest naprawdę świetną, monumentalną płytą) postanowiłem znaleźć jakiś motyw z okładką tejże. A tak w ogóle to mój avatar przedstawia kapsel który można kupić w rockmetalshop.pl Ale im reklamę robię
moj avator pochodzi z mojego ulubionego serialu "babilon 5" , a tekst pod spodem mial kumpel kiedys na gg, boki zrywalam ze smiechu jak go zobaczylam:)
Ze wspaniałego filmu, który oglądnąłem kilka dni temu, a już zaliczyłem do ulubionych - "Rumble Fish". Zresztą cudzysłów świadczy, że ta myśl nie narodziła się w mojej głowie
Drodzy przedmówcy; umawialiśmy się na dodanie omawianego avatara do treści postu, nieprawdaż? Tak przynajmniej stworzy się jakąś historię tych avatarów, a łańcuszek w stylu "a ja mam biust Pameli. Cud, że zmieścił się w wymiarach 110x110 px, nie?"
Zmiana avatara W końcu udało mi się znaleźć avatar z jednym z moich ulubionych artystów czyli Tomem Waitsem. Że pozwolę sobie zacytować: Yes, Yes, Yes!