Chyba ostatnim koncertem, odnośnie którego miałem jakieś nadzieje, był występ jednego z moich ulubionych wykonawców - norweskiej formacji Ulver w Warszawie, w grudniu zeszłego roku. Zawiodłem się tak bardzo, że do tej pory (i pewnie jeszcze przez długi czas) nie mogę ich słuchać. Na dodatek następnego dnia się rozchorowałem.
Koncerty
Re: Koncerty
Chyba się starzeję, bo kompletnej radochy nie dają mi koncerty. Perspektywa zobaczenia/posłuchania lubianego przeze mnie wykonawcy "na żywo" w żaden sposób mnie nie "nakręca". Zdecydowanie wolę słuchać, skupić się na muzyce w domowym zaciszu ze słuchawkami na uszach, niż pchać się i dusić w spoconym tłumie.
Chyba ostatnim koncertem, odnośnie którego miałem jakieś nadzieje, był występ jednego z moich ulubionych wykonawców - norweskiej formacji Ulver w Warszawie, w grudniu zeszłego roku. Zawiodłem się tak bardzo, że do tej pory (i pewnie jeszcze przez długi czas) nie mogę ich słuchać. Na dodatek następnego dnia się rozchorowałem.