5x07 The Life and Death of Jeremy Bentham
Re: 5x07 The Life and Death of Jeremy Bentham
Ja tam nie wiem... wydaje mi się że wszyscy zakładają że to była Sun ze względu na fakt iż była mowa że pilot popłynął z kobietą... raczej o Sayidzie tak nie powiedzieli 
Nie wiadomo - może widzieli ich jak już odpływali, a ponieważ Sayid ma długie włosy, a z daleka nie widzieli dobrze to wzięli go za kobietę?
Wszystko jest możliwe 
-
Agnieszka013
- Jack Sparrow
Za pierwszym razem pasażerowie rozbili się na wyspie w dwóch grupach a teraz warunki lotu miały byc takie same żeby wszystko się udało. Może i tym razem pasażerowie są na wyspie w dwóch różnych miejscach a Sayid jest tam gdzie była na początku Ana Lucia?
Zauważmy, że oni wylądowali w innych miejscach niż uprzednio - John z kolegami wylądowali na wyspie Hydra, Jack z ekipą na głównej wyspie, przy znajomym jeziorku^^
-
Agnieszka013
- Jack Sparrow
Tak sie przejęłam tym, że John żyje że nie zauważyłam że to inna plaża
A co do grupy przy jeziorku to jesli mnie pamięć nie myli kilkoro pasażerów poprzedniego lotu wylądowało w tym jeziorku i tam zakończyli swoj żywot a Hugo też "pojawił sie" w jeziorku czyli na ich miejscu.
Jednak mam nieodparte wrażenie że ten lot te miejsca i sytuacje mają ścisły związek z lotem poprzednim.
A tak poza tym to zadziwia mnie pamięć niektórych lostowiczów. Ja nie pamietam juz szczegółów z pierwszego, drugiego a czasami nawet późnijeszych sezonów. Dobrze, że jest to forum i jak moja wypowiedź nie pokrywa się z fabułą to znajdzie sie ktoś kto mi przypomni i naprostuje
A co do grupy przy jeziorku to jesli mnie pamięć nie myli kilkoro pasażerów poprzedniego lotu wylądowało w tym jeziorku i tam zakończyli swoj żywot a Hugo też "pojawił sie" w jeziorku czyli na ich miejscu.
Jednak mam nieodparte wrażenie że ten lot te miejsca i sytuacje mają ścisły związek z lotem poprzednim.
A tak poza tym to zadziwia mnie pamięć niektórych lostowiczów. Ja nie pamietam juz szczegółów z pierwszego, drugiego a czasami nawet późnijeszych sezonów. Dobrze, że jest to forum i jak moja wypowiedź nie pokrywa się z fabułą to znajdzie sie ktoś kto mi przypomni i naprostuje
Mnie ciekawi jak ten List Locke'a wrocil do Jacka. No i fakt ze na dnie jeziora byly chyba 2 trupy i tu mamy dwie... osoby : Kate i Hurley. 
Wydawało mi się że wtedy tych siedzeń w wodzie wylądowało trochę więcej niż 2...
A jak wrócił? Ci, którzy sprawdzali "bagaż" natknęli się na notkę i przekazali ją w odpowiednie ręce... przynajmniej tak mi się wydaje
A jak wrócił? Ci, którzy sprawdzali "bagaż" natknęli się na notkę i przekazali ją w odpowiednie ręce... przynajmniej tak mi się wydaje