Przedstaw się

Luźne rozmowy na tematy, które nie pasują do żadnego innego działu.
Awatar użytkownika
Dusqmad
Administrator

Re: Przedstaw się

Post autor: Dusqmad »

Jak ja ku*** nie lubię spóźnionych prezentów :twisted: Gdzie tu się banuje? :P

A tak na serio to witaj. Nie sądziłem, że się tu zarejestrujesz. Miłego pisania i wpadaj często ;)
Azgaroth
Tyler Durden

Post autor: Azgaroth »

Też nie sądziełem ;) Oczywiście zarejestrowałem się tylko dla bajerów, których nie ma na forum KMF :P

Czasem będe wpadać to gwarantuje :)
Natkaaa
Jack Sparrow

Post autor: Natkaaa »

Hej wszystkim :) Mam na imie Natalia i mam 15 lat (ksywka Natka albo dreamer).Mieszkam we Włodawie(taka mała miejscowość w lubelskim :-P) Interesuje sie muzyka, mitologia,ciekawa i przyjemna lektura no i jestem maniaczka historii :)Od czasu do czasu dobry film. Slucham roznej muzyki.Najbardziej pop i rock.Moim ulubionym zespolem jest Evanescence i Sumptuastic.Absolutnie nie slucham hh.Zdarza sie czasem techno ale w malych ilosciach :D Na ogol jestem wielka marzycielka, czesto usmiechnieta.Ale zdarzaja mi sie chwile slabosci.Bywam czasem lekko zwariowana :) I to by bylo na tyle o mnie...
Awatar użytkownika
KhAn
Tyler Durden

Post autor: KhAn »

Hehe a ja wreszcie się odważyłem i napisze wam coś o sobie ale nie za wiele żebyście za dużo niewiedzieli :-P :-P
Mam na imię Jakub ale i takw szyscy do mnie mówią Kuba albo Stasiu(od nazwiska sie wzieła taka ksywka) 8-) mam 17lat i mieszkam w przepięknej wiosce o nazwie Sułków(niechwaląc się jest to wioska przyległa do tej w której mieszka Dusqmad) :-P :-P a jeszcze się osobiście niepoznaliśmy :lol: ale mamy czas jeszcze :-P :-D Interesuje się przede wszystkim filmem, tworzeniem stron www(chociaż już od 3miesięcy niezajmuje się tym z powodu braku chęci) :-P Ponadto gram w piłke we wspaniałym klubie jakim jest KS "Contra" Sułków :-D i niemysleć, że interesuje się też oglądaniem meczy bo odrazu mówie, że lubie grać ale nielubie oglądać w TV :-)
Dobra wystarczy już bo i tak za dużo powiedziałem :-P może kiedyś jeszcze coś o sobie napisze :-) jak narazie pierwsze lody przełamałem 8-) 8-)
Awatar użytkownika
Gabriel
Indiana Jones

Post autor: Gabriel »

KhAn pisze:niechwaląc się jest to wioska przyległa do tej w której mieszka Dusqmad) :-P :-P a jeszcze się osobiście niepoznaliśmy :lol: ale mamy czas jeszcze :-P :-D
:lol: :lol: geniusze poprostu :-D
Miodzio
Indiana Jones

Post autor: Miodzio »

Nazywam się Piotrek. Najczęściej można mnie w internecie spotkać pod ksywką Miodzio. Mam prawie 16 lat. Mieszkam w Pabianicach, koło Łodzi. Jestem dość leniwy. :-P Interesuję się filmami i komputerami. Uwielbiam słuchać muzyki, w szczególności rocka. Ostatnio moje ulubione zespoły to Super Furry Animals, Modest Mouse, Blur, Radiohead i Sigur Rós.
Filmów oglądam sporo. Jak coś mnie zaciekawi, to staram się to zobaczyć.
Z przyjemnością czytam też książki. Moi ulubieni pisarze to: Terry Pratchett, Stephen King i Dean Koontz. Najbardziej lubię fantastykę i sensację, chociaż innymi gatunkami nie pogardzę.
zubel
Vincent Vega

Post autor: zubel »

Nazywam się Maciek - Lat 16.
Ksywki, pod którymi mozna spotkać mnie w internecie: noe, zubel, dr.hannibal_lecter
Filmami interesuje sie od ponad 2 lat. Oglądam, oceniam, pomagam w doborze filmów do odpowiednich okazji, pisze recenzje. (póki co tylko do gazetki szkolnej i na kilku forach, ale mam zamiar dzialac na wieksza skale)
Interesuje sie komputerami, a w wolnym czasie gram w Snooker'a.
Muzyki słucham tylko "dobrej" - jestem fanem RAMMSTEIN'a, Apocalypticy,ale w wolnej chwili lubie posluchac Mozzarta ( :-) )
Ulubione książki: Lubie czytać ksiązki Stephana Kinga, Thomasa Harrisa.
Jestem fanem Hannibala Lectera i Freddiego Kruegera
blue berry
Tyler Durden

Post autor: blue berry »

Witam wszystkich :D
Mam na imię Dominika i mam 16 lat ( w lipcu 17). Typowa ze mnie humanistka :) Zwariowana ze mnie osóbka i ciągle chodzę uśmiechnięta, choć jak każdy człowiek bywam smutna (rzadko). Mam kilka nałogów: czytanie, oglądanie filmów oraz pisanie :)
Czytam wszystko, co mi wpadnie w łapki. Podobnie jest z filmami :D Moi ulubieni autorzy książek to: S.King, Tolkien, J.L. Wiśniewski.
Dodam jeszcze, że słucham raczej rocka i muzyki filmowej. Najbardziej lubię: ONA, Nirvanę, Jamesa Hornera, Aerosmith, Guns'N'Roses, Janis Joplin, Rolling Stones, U2 :)
Na początek wystarczy:) Reszty dowiecie się w swoim czasie :P
Ocky
Indiana Jones

Post autor: Ocky »

no coz, lepiej pozno niz wcale.
Ania, jak jest napisane. Lat 20, tez jest napisane i to akurat zmienic sie nie powinno przez najblizsze 25,potem zejdziemy do wiecznej 19stki.
Wg enneagramu, z niemal 100% trafnoscia- 4w5 Indywidualista Obserwator. Zawsze z boku, nigdy taka sama, nie zawsze rzuca sie w oczy,bo nie ma po co.
Na codzien studentka prawa, juz nie filozofii, maniakalnie rozmawiam z ludzmi, przy czym zdecydowanie wiecej osob zbywam niz pozwalam im mowic.
Poszukiwacz nowych wrazen, przygod, odczuc, pomyslow, motywow. Chwilowo w stanie poczucia wlasnej elan vital przelewajacej sie wrecz i szukajacej coraz to i nowszych sposobow na realizacje. Fanatyczka pociagow i spontanicznych pomyslow. Im glupszych tym lepiej.
Drastyczne zmiany, nieprzespane noce, cola zamiast kawy, dobry teatr, film ogladany z nigami na biurku, corn flakesy, dlugie kolczyki, soczewki w oczach, perfumy z feromonami, piechur, niespelniona femme fatale, dorywczo wamp.
KeniG
Indiana Jones

Post autor: KeniG »

Linka chyba na Dance Macabre znalazłem albo gdzieś indziej a przedstawiac się z imienia nie zamierzam bo po co? :D podpowiem tylko że to jedno z popularnych imion "rzymskich".

Lubie kino, gry i dobry alkohol, aktualnie jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności (najprawdopodobniej spowodowanym ustawieniem planet) studiuje Administracjie Publiczną choć bym wolał Historie lub Politologie. W internecie udzielam się jeszcze na forum Horror Online, Dance Macabre, KinoOko, EUFI i paru innych. Może jeszcze kiedyś coś o sobie napisze jak będe miał ochote.
m.
Forrest Gump

Post autor: m. »

lat 16, prawie 17, zamieszkała gdzieś w połowie drogi między Krakowem a Katowicami (tudzież Katowicami a Krakowem).

Interesuję się muzyką (słuchanie + granie też;)), bliżej Radiohead, Pink Floyd (szczególnie z Barrettem), Cream, the Doors, the Beatles, the White Stripes, the Libertines, SDM, Republika, Zappa, Hendrix, Dickinson, Joplin... (mały misz masz).
Poza tym lubię teatr (chodzenie + granie).
No i książki (nie, nie piszę ich jeszcze :P), głównie Marquez, Coelho i Cortazar.
Aa, podróże. Znaczy aktualnie zbieram informacje teoretyczne i fundusze, a w przyszłości może zdobędę świat (marzy mi się Meksyk).

I filmy kocham nad życie!
Chociaż nie... jednak życie jest dla mnie najważniejsze.
aa, dosyć tego gadania.
Witam wszystkich ;)
Awatar użytkownika
MGaździcki
Agent Smith

Post autor: MGaździcki »

Nazwisko taki jak nick, lat 19, tegoroczny maturzysta, w przyszłości być może student filmoznawstwa.
Miłośnik lat 80, wielki fan Jamesa Bonda oraz filmów Juliusza Machulskiego i Władysława Pasikowskiego.
Uwielbia Lady Pank, Perfect, Republikę, Urszulę i inne zespoły i piosenkarzy z prawdziwego zdarzenia.
Chciałby by zwróciły na niego uwagę Uma Thurman i Michelle Pfeiffer, z Markiem Kondratem i Bogusławem Lindą chętnie wypiłby kawę.
Liczy na ciekawe dyskusje.
Awatar użytkownika
BlackDog
Tyler Durden

Post autor: BlackDog »

Witam serdecznie nowych użytkowników. Mam nadzieję, iż zostaniecie z nami chociaż na parę dni :)
Awatar użytkownika
blek
Mad Max

Post autor: blek »

helou (;
na imię mam Martyna i pochodzę z tzw. 'stolicy polskiej piosenki' chociaż obecnie to raczej powód do dumy nie jest :lol: Mam 16 lat więc po wakacjach czeka mnie męka w LO. Uwielbiam oglądać filmy, na chwilę obecną w mojej czołówce znajdują się Rumble Fish, Down by Law i 25th Hour (jak widać nie lubię polskich tłumaczeń tytułów ;p). Książki również pochałaniam w dużych ilościach jeśli wrodzone lenistwo nie zatrzyma mnie przed pójściem do biblioteki :lol: . Obecnie zafascynowana jestem Gaimanem. Co do muzyki to różna, ale przede wszystkim Waits, Bowie, genialne szwedzkie rockowe zespoły, Beck, RHCP, Yann Tiersen, Clannad, The Libertines, White Stripes. A z rodzimych to Wilki, Myslovitz, Hey, SDM, Czerwony Tulipan i T.Love i... no długo można by wymieniać ;p. Ogólnie to chyba jestem osobą z dość dziwnymi poglądami i upodobaniami ale raczej da się mnie polubić ;D
Awatar użytkownika
Aletheia
Tyler Durden

Post autor: Aletheia »

Witam

Moje imię? Aletheia musi Wam wystarczyć.
Wiek? Studencki, rocznik '82.
Skąd jestem? Średniej wielkości miasto, gdzieś w Polsce.

Mogłabym podpisać się pod hasłem "Kocham kino". Nie mogę jednak uważać się za znawcę (choć chciałabym ;-) )

Co poza tym? Nie potrafię żyć bez książek. Lubię długie spacery w nieznane miejsca. Lubię dobre malarstwo, dobrze napisane piosenki i fantazyjną biżuterię.
Czasem zdarza mi się coś narysować. Przykład (mam nadzieję...) widać po lewej. Avatar nieżle oddaje mój charakter, mam sporo kocich cech. Kocham długo spać. Lubię być sama. Nie cierpię hałasu i krzykliwości. Jestem ostrożna i bywam nieufna. No i uwielbiam koty.

Co będzie dalej, to się okaże. Ale prawdopodobnie ten post będzie jednym z krótszych. Czasem nie wiem kiedy przestać... :roll: Na swoje usprawiedliwienie dodam, że lubię cudze długie posty. Omijam tylko te nudne ;-)
Rubenos
Darth Vader

Post autor: Rubenos »

Witamy serdecznie i życzymy miłego postowania :)
K-H
Vincent Vega

Post autor: K-H »

Witam wszystkich serdecznie! Mieszkam pod Poznaniem, interesuję się filmem rzecz jasna, literaturą i wszystkim co ciekawe na tym padole :D Ponadto kocham Tatry i najchętniej spędziłabym w nich całe życie :) Lubie słuchac dobrego rocka, czasem punka, metalu i ostatnio dużą dawkę alternatywy. Pozdrawiam! :564: :P
Awatar użytkownika
BlackDog
Tyler Durden

Post autor: BlackDog »

Fajny avatar. Placebo... ;) Witamy, witamy.
K-H
Vincent Vega

Post autor: K-H »

BlackDog pisze:Fajny avatar.
A dziękuję, dziękuję :->
BlackDog pisze: Placebo... ;)
Masz plus :-D
BlackDog pisze:Witamy, witamy.
Ja również witam :)
niunia
Indiana Jones

Post autor: niunia »

Magdalena, mam 15 lat. Zamieszkuję w Kargowej, [miasto w woj. lubuskim.]

Wrażliwa, ostrożna jeśli chodzi o ludzi, żyjąca marzeniami, czasami pesymistka, cierpliwa, kochająca pomagać innym, nieobojętna na ludzkie cierpienia,szukająca szczęscia.
Interesuję się psychologią. Uwielbiam spędzać czas z przyjaciółmi, oglądać filmy w tym, także wspaniałego Prisona breaka.
Nie dorosłam moze do niektórych spraw, choć jesten na tyle dojrzała, by się do tego przyznac.
Witam wszystkich. :***
[pisałam już o sobie na innym forum ;) ]
Awatar użytkownika
Piotrek1230
Indiana Jones

Post autor: Piotrek1230 »

Piotrek lat 13
zainteresowania: sport, komputery
żona: brak xD
dzieci: brak ;p
powerr
Tyler Durden

Post autor: powerr »

Witam wszystkich :-)

Imie: Grzesiek
Studia: Politechnika Krakowska
Filmy: jak dobry to każdy oglądnę, a ostatnio sporo seriali
Muzyka: techno
Morgoth
Nosferatu

Post autor: Morgoth »

Hello All^^
Jestem Kamil, mam 14(prawie15;P) lat i mieszkam w Białej Podlasce(czy Podlaskiej co mnie to^^) w woj. Lubelskim a interesuje sie ogladaniem mocnych seriali, jazda na rowerku i troche ksiazkami (^.^)
patus1905
Indiana Jones

Post autor: patus1905 »

siemcia :-D
mam na imie Patrycja (PatuŚ ), mam 17 latek... choć już za kilka dni bedzie 18 ^^sasasa, lubie sport (siatkówke, Piłke nozną i strzelectwo) mieszkam koło Łodzi (w Alexie - Aleksandrowie łódzkim) lubię muzykę- wszelkiego rodzaju :-D
niunia
Indiana Jones

Post autor: niunia »

Patuś to kiedy swietujemy twoją 18 ? :D
ODPOWIEDZ