Anime
Re: Anime
Znów zacząłem oglądać anime. Tym razem wybór padł na serial "Avanger".
W skrócie można powiedzieć, że akcja dzieje się w dosyć dalekiej przyszłości na mocno zdegradowanej Ziemi, wyniszczonej przez człowieka. Ludzie nie mogąc rodzić dzieci, jako "produkt zastępczy" produkują dziecięce androidy, które mimo możliwości odczwwania są nie raz traktowane po jakimś czasie jako zwykłe śmiecie, które zawsze można się pozbyć.
Muszę przyznać, że początek był bardzo zachęcający. Ładna kreska, potrafi wciągnąć. Tylko muzyka odstaje.
W skrócie można powiedzieć, że akcja dzieje się w dosyć dalekiej przyszłości na mocno zdegradowanej Ziemi, wyniszczonej przez człowieka. Ludzie nie mogąc rodzić dzieci, jako "produkt zastępczy" produkują dziecięce androidy, które mimo możliwości odczwwania są nie raz traktowane po jakimś czasie jako zwykłe śmiecie, które zawsze można się pozbyć.
Muszę przyznać, że początek był bardzo zachęcający. Ładna kreska, potrafi wciągnąć. Tylko muzyka odstaje.
Jeszcze raz polecę tę stronkę. 
http://www.download-anime.info/
Znajdziesz tutaj baardzo dużo anim niedostępnych w Polsce, w tym właśnie Death Note.
http://www.download-anime.info/
Znajdziesz tutaj baardzo dużo anim niedostępnych w Polsce, w tym właśnie Death Note.
Ta stronka jest świetna - www.realitylapse.com
Ogromny zasób anime.
Ogromny zasób anime.
Anime kojarzy mi się z dzieciństwem i wywołuje u mnie nostalgię. Przynajmniej to starsze. We wczesnej podstawówce oglądałem i lubiłem Yattamana, W królestwie kalendarza, Fantastyczny świat Paula, Tygrysią maskę, Gigiego, Bię - czarodziejskie wyzwanie, Sally czarodziejkę, Czarodziejkę z księżyca.
Yattaman był strasznie głupi i schematyczny, ale wszyscy to oglądali, więc ja też się tym zaraziłem. A Trójka Drombo była nawet śmieszna.
Yattaman był strasznie głupi i schematyczny, ale wszyscy to oglądali, więc ja też się tym zaraziłem. A Trójka Drombo była nawet śmieszna.
większość się nimi zachwyca,chociaż dla mnie to tandetny rodzaj filmów,nie lubię tych wykrzywionych twarzy postaci,przerysowanych ludzików bełkoczacych coś bez sensu,podziwiam za to tych co to wymyślili,bo trzeba mieć niesamowitą wyobrażnię żeby coś takiego powstało.