Jaka To Gwiazda?!
Re: Jaka To Gwiazda?!
W swojej karierze zagrał już chorego na zespół Downa, sierżanta, homoseksualistę, a także gangstera i skazanego na śmierć. Na jego koncie 2 Oscary. O kim mowa?
Aktorka amerykańska kojarzona glównie z romantycznych komedii. Zadebiutowala w 81 roku jednak prawdziwą slawę przyniósl jej film z roku 1989.Ma na swoim koncie dramatyczną rolę alkoholiczki
Meg Ryan?
Aktor amerykański. Grał tytułowego bohatera w ekranizacji jednej z popularniejszych gier komputerowych. Poza tym pojawił się również u Scorsese, Jacksona i Shyamalana.
czy chodzi o Marka Wahlberga ?
Aktora. Lubiana przez męska część niekoniecznie za umiejętności a swoje "kobiece atuty". Charakterystyczny może być jej niewielki wzrost. Jedna ze słynniejszych scen to jej taniec na stole.
nie nie to ktoś z wyższej półki 
Podpowiedzi:
Przez pewien czas związana była z Edwardem Nortonem.
Nie pochodzi z USA
Przez pewien czas związana była z Edwardem Nortonem.
Nie pochodzi z USA
Salma Hayek?
To ja w takim razie protestuję
Salma to jedna z moich ulubionych aktorek i nie wydaje mi się aby jej jedynym atutem byl jej wygląd
To Pamela jest uwaana za biuściaste beztalencie. Zmylka byla

Salma to jedna z moich ulubionych aktorek i nie wydaje mi się aby jej jedynym atutem byl jej wygląd
To Pamela jest uwaana za biuściaste beztalencie. Zmylka byla
Dlatego też pisałem o męskiej części widowni
W tym wypadku jej umiejetnosci aktorkie ktorych jej nie brakuje schodza na 2 plan
Twoja kolej
Aktor amerykański. Borykał się z wężami, cytował Biblię, a teraz chodzi z przepaską na oku w obcisłym kostiumie.
Jeden z najbardziej rozpoznawalnych komików na świecie mimo, że większość jego filmów to przeciętniaki, jeszcze przed 50-tką. Zagrał nawet z Robertem De Niro.
Michael Palin?
Eddie Murphy?