W wizji Locke'a z 3x03 był on pracownikiem lotniska, machał ludziom przed oczyma wykrywaczem metalu
O kim mowa?
Re: O kim mowa?
piratem bym go nie nazwał xD ale zgaduję że chodzi o Mikhaila Bakunina 
W wizji Locke'a z 3x03 był on pracownikiem lotniska, machał ludziom przed oczyma wykrywaczem metalu
Benjamin Henry Linus
Ulubiony tekst tego gościa to: "nie mów mi że czegoś nie mogę"
chyba zbyt proste.
Ulubiony tekst tego gościa to: "nie mów mi że czegoś nie mogę"
no to chyba mr. Locke xD
kolega Hurleya, który bił go po twarzy i rzucał w niego kamieniami
Podpowiedź: Na pewien czas zniknął z życia Hurleya wyskakując przez okno, które Hugo za nim zamknął
kolega Hurleya, który bił go po twarzy i rzucał w niego kamieniami
Podpowiedź: Na pewien czas zniknął z życia Hurleya wyskakując przez okno, które Hugo za nim zamknął
Dave?
nazwiska nie pamietam, o ile było podane w ogole...
swietny odcinek i swietna rola tego aktora!
czekam na potwierdzenie, zeby nie zrobic z siebie esa, gdybym zle odpowiedziała xD
nazwiska nie pamietam, o ile było podane w ogole...
swietny odcinek i swietna rola tego aktora!
czekam na potwierdzenie, zeby nie zrobic z siebie esa, gdybym zle odpowiedziała xD
oczywiście dobrze 
B... nie spodziewałem się Ciebie tutaj tak szybko
już kończysz drugi sezon czyli 
zadawaj
B... nie spodziewałem się Ciebie tutaj tak szybko
zadawaj
gdy mam coś do roboty, to znajduję sobie wymówki, zeby robic wszystko tylko nie to, co powinnam i teraz za wymówkę posłuzył mi 2 sezonMorgoth pisze:B... nie spodziewałem się Ciebie tutaj tak szybkojuż kończysz drugi sezon czyli
![]()
alkoholik, agresywny na dodatek^^, zginął w efekcie wybuchu
Trudne... zazwyczaj odpowiedź po ułamku sekundy wpadała mi w głowę, a teraz... psujesz mi statystyki xD
Agresywny Alkoholik (AA xD), zginął w efekcie wybuchu... widzę ciemność...xD pusta, czuję pustkę
Może masz na myśli Dessmonda

Agresywny Alkoholik (AA xD), zginął w efekcie wybuchu... widzę ciemność...xD pusta, czuję pustkę
niet^^
huraaaaa zagiełam naszego moderatora
chcesz jakąś wskazówkę?
huraaaaa zagiełam naszego moderatora
chcesz jakąś wskazówkę?
jakoś się nie mogę skupić... staram się dostosować myśleniem, do osoby będącej pod koniec drugiego sezonu... przelecę w myślach każdą eksplozję do tego czasu... MAM
ojczym Kate

nie chyba xD na pewno Wayne, ale po co komu imię 
skoro jesteśmy przy alkoholikach... pewien alkoholik, którego Jack... kochał... o.O xD żył z nim większość życia.
skoro jesteśmy przy alkoholikach... pewien alkoholik, którego Jack... kochał... o.O xD żył z nim większość życia.
Cristian Shepard
W takim razie kogo komu uwiódł Cristian?
[ Komentarz dodany przez: Morgoth: 2008-11-22, 23:04 ]
Proszę, o w razie możliwości nie spoilerowanie, są użytkownicy którzy nie doszli do końca serialu, więc na ile jesteśmy w stanie, to bez spoilerów proszę
~ Morgoth
W takim razie kogo komu uwiódł Cristian?
[ Komentarz dodany przez: Morgoth: 2008-11-22, 23:04 ]
Proszę, o w razie możliwości nie spoilerowanie, są użytkownicy którzy nie doszli do końca serialu, więc na ile jesteśmy w stanie, to bez spoilerów proszę
Ostatnio zmieniony 2008-11-22, 23:04 przez Yashimo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jestem pewien co masz na myśli, sprecyzuj lekko pytanie, ale jeżeli dobrze zrozumiałem to uwiódł Jackowi jego żonę ? choć nie do końca się z tym zgadzam 
Jest to mężczyzna, który mówi w języku portugalskim. Opowiada pewnej kobiecie, w której jest zakochany jeden z rozbitków, o elektromagnetycznych anomaliach 
ahh...
wiem o kogo chodzi
chodzi o tego z tej stacji na antarktydzie czy jakoś tak, który zadzwonił do Penny^^ Dess to rozbitek... no można tak powiedzieć
i jeszcze koleś o którego chodzi... to był Henrik 
Kogo widział Charlie podczas swojego "snu" na plaży, podczas gdy ratował Aarona (naprawdę wyniósł go do oceanu)
widzi swoją matkę i Claire jako anioły z jakiegoś obrazu?
Mężczyzna, który nakłaniał jednego z rozbitków do torturowania jego byłego dowódcy 
Kelvin (Joe Inman)
Został postrzelony podczas porywania Walta
Został postrzelony podczas porywania Walta
proste - Sawyer
komu Sawyer ukradł kasetę z nagraniami Phila Collinsa by podarować ją Kate?
komu Sawyer ukradł kasetę z nagraniami Phila Collinsa by podarować ją Kate?
wiem że Hugo miał muzykę więc stawiam że o nim mowa
dobrze

niestety nie ale zgaduj dalej
aa i nie był to też Charlie