Przedstaw się

Luźne rozmowy na tematy, które nie pasują do żadnego innego działu.
Morgoth
Nosferatu

Przeprowadzka...

Post autor: Morgoth »

Teraz coś o mnie na bierząco...
W najbliższym czasie przeprowadzę się do nowej "chałupy" (uwierzcie mi na sam widok by wam szczena opadła...a w środku...) wszystko niby jak z bajki ale... no właśnie, jak zawsze znalazło się i tutaj Ale... W okolicy gdzie się przeprowadzam nie ma gdzie się podłączyć do internetu... droga radiowa... też kłopoty... obecnie szukam jakiejś możliwości ale jak tak dalej pójdzie... utracę internet i to na dłuuuugo :( termin przeprowadzki nie jest dokładnie wyznaczony (chata budowana od podstaw, zawsze sie w takim wypadku cos moze przełożyć) ale tak czy siak na pewno za tydzień będę tam mieszkał. Nie wiem jak wytrzymam bez was, tego forum... Nie będę wymieniać za kim będę tęsknił bo czasu szkoda^^

No i jeszcze wiadomość do Dusqmada: Nie zauważyłem że już wróciłeś :-? spróbuję jutro pobawić się grafiką (wiesz co mam na myśli, spróbuję przez utratą NETa zrobić co mam do zrobienia)

Aha^^ obiecajcie mi coś^^ nie pozwólcie żeby to forum zasnęło :)
niunia
Indiana Jones

Re: Przedstaw się

Post autor: niunia »

:((.
Mam nadzieję Morgoth, że szybko wrócisz!
Będzie nam Ciebie brakowało..
A mi w takim razie pozostaje zyczyć Ci byś się szybko zadomowił :)

Morgoth pisze:W okolicy gdzie się przeprowadzam nie ma gdzie się podłączyć do internetu...
może bezprzewodowy ? :P
Morgoth
Nosferatu

niunia pisze:może bezprzewodowy
Morgoth pisze: obecnie szukam jakiejś możliwości
Jak już mówiłem ;)
Gdyby ktoś chciał mi pomóc niech przysyła mi na PW adresy z ofertami. Szukam internetu minimum 1MB :) byłbym wdzięczny ;)
Nosek ;o)
Tyler Durden

Post autor: Nosek ;o) »

Morgoth, ale co jakis czas mozesz nas odwiedzic korzystajac z kafejki internetowej - liczymy na Ciebie! :D
Menvalor
Tyler Durden

Post autor: Menvalor »

Szkoda ,że Cie nie będzie , jako jeden z nielicznych odwiedzasz forum (i piszesz na nim) często ...aaa teraz zostane sam :-?
Morgoth
Nosferatu

Nie no może nie sam^^ jest wiele osób które piszą (może nie tak często jak ja ale piszą^^)
Na bieżąco będę was informował o "poszukiwaniach netu" w tym poście :)
Obecnie rozmowy się toczą o internecie satelitarnym, wszystko ładnie, żadnych kabli, Ale (no znowu^^) cena... 300 zł na miesiąc... ogromna suma nawet jak na 6MB/s (niemal 3 x drożej niż np w tp czy tele2... ale nie trzeba robić podkopów na kable, może się jakiś sąsiad złoży się z nim netem podzielimy (i ceną też xD))

Możliwość radiówki się pojawiła :D pożyjemy zobaczymy czy coś wyjdzie^^
Awatar użytkownika
B...
Indiana Jones

Post autor: B... »

Witam!
Mam na imię Beata. Mam 19 lat. Mieszkam w Sandomierzu ( woj. świętokrzyskie), ale już niedługo^^ Interesuję sie muzyką, sportem,dobrym filmem, historią sztuki, kulturą islamu, od jakiegoś czasu nałogowo oglądam seriale typu PB, House no i Lost :lol:
mam chyba za duzo wolnego czasu^^

Bardzo sie cieszę ze trafiłam na to forum, mam nadzieję, ze za jego pośrednictwem lepiej poznam ten serial, gdyz dopiero zaczynam przygodę z nim.

P.S.miło,ze widze tu sporo znajomych 'twarzy' :mrgreen:
niunia
Indiana Jones

Post autor: niunia »

ooo, witaj moja Beatko kochana.
Miło i tutaj Ciebie widzieć :* ;)
Pam
Forrest Gump

Post autor: Pam »

Witaj gosia. ;)

Przy okazji jasię przedstawię :)
Jestem Jagoda. Za 4 dni kończę 15 lat ;) Mieszkam w Wągrowcu (wielkopolskie :P ). Uwielbiam muzykę pop i trance, lecz poza nią lubię też filmy i dobre ksiązki :) Najchętniej lubię chodzić na spacery, a przy wolnej chwili do kina na jakiś ciekawy film :)
Mam nadzieję że zostanę tu na długi okres czasu ;)
P.S. Widzę tu duzo znajomych osobek ;D
Rodion
Mad Max

Post autor: Rodion »

Witam . Mam 19 lat i postanowiłem ,że w końcu zapiszę się na jakieś forum o Lostach . Serial oglądam raczej wyrywkowo i przyznam się ,że niezbyt już to wszystko ogarniam dlatego też się tu zarejestrowałem . Raczej będę bardziej was obserwował niż cokolwiek pisał :D Od razu mówię też ,że Lości nie są moim ulubionym serialem , głównie oglądam ich z ciekawości . Dobra przydałoby się jeszcze coś o sobie :D Interesuje się sportem , polityką i filmem , czyli niczym szczególnym , ale mi to wystarcza .Tyle chyba starczy ^^
Morgoth
Nosferatu

Zapraszamy^^ Czuj się jak u siebie w domu :mrgreen:
Mam nadzieję że po jakimś czasie przejdziesz z obserwacji do czynów^^
Aha download otwarty, zobacz to czego nie widziałeś, najlepiej po kolei ( :mrgreen: ) a zobaczysz co ten serial naprawdę potrafi^^. Krótko mówiąc: Serial poziom trzyma
Awatar użytkownika
Cate13
Nosferatu

Post autor: Cate13 »

Cześć :) ja jestem już od lipca na forum ale dopiero teraz, właściwie nie wiem czemu dopiero teraz, postanowiłam przedstawić bliżej swoja sylwetkę ;) wiec mam na imię Matylda, jak widać w profilu, mam 22 lata i mieszkam nad morzem. Mam dwa śliczne koty - Pume i Leona :D Przygodę z Lostami zaczęłam od, szczerze mówiąc, 3 sezonu. Pierwszy raz obejrzałam z koleżanką, która jest fanką no i tak zostało :D pamiętam nawet od którego odcinka, dokładnie był to 3x08. jak już obejrzałam 3 serie do końca zabrałam się za ściąganie wcześniejszych i wpadłam :D Poza Lostami oglądam House'a, Kości i jeszcze jakieś by się znalazły. Uwielbiam czytać książki rożnego typu - fantasy, przygodowe, obyczajowe, sensacyjne i co mi tam jeszcze wpadnie pod rękę. Jestem aktualnie na 1 roku filologii rosyjskiej :D Jak wszyscy kocham muzykę, moje ulubione od niedawna radio to eska rock. No i jak juz niektórzy zauważyli lubie pisać opowiadania Lostowe, tylko niestety coraz mniej mam na to czasu :[ ale będę się starać pisać dalej bo mam peeełno pomysłów a czasu niewiele :( chętnych zapraszam do czytania nowych fragmentów :D taka mała propaganda ;) hehe
Cieszę się, że jestem tutaj z Wami i pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)

P.S. Również lubię psychologię, jak widzę dużo osób tutaj. Popularne zainteresowanie ;D
happy mind
Forrest Gump

Post autor: happy mind »

Hej :-)

Nazywam się Ola, mam 16 latek. Lubię dobrą muzykę, dobry film, dobrą książkę, dobre jedzenie. Słucham baaardzo dużo muzyki (rocki, elektroniki, gotyki, reggae i inne industriale), mój ukochany zespół to Nine Inch Nails. Oglądam masę filmów, moje ulubione to w większości Fincher i Lynch, ze wskazaniem na Dzikość Serca. Książkowo lubię mroczne klimaty, tak więc dużo horrorów, dużo wampiryzmu i dużo fantasy. Zagram też w dobrego erpeega;) No i na razie chyba tyle, reszta wyjdzie w praniu. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami, bo wiecie, jak to zawsze jest na początku.. :oops:

no i tyle, dziękujem :-)
Awatar użytkownika
Dusqmad
Administrator

Post autor: Dusqmad »

Witam!

Zainteresowania mamy podobne z tym, że NIN jest u mnie po Doorsach i Toolu, a w literaturze oddaję się ostatnio bardziej przyziemnym fabułom ;)

Życzę miłego uczestnictwa w życiu forum :)
Rubenos
Darth Vader

Post autor: Rubenos »

Rowniez witam.
Dusqmad pisze:po Doorsach i Toolu,
Widze Dusq, ze odkryles co dobre. ;) Polecam A Perfect Circle - spiewal tam Meynard, o ile juz nie poznales.
Awatar użytkownika
Dusqmad
Administrator

Post autor: Dusqmad »

Znam, ale zdecydowanie mniej mi podchodzi.
Awatar użytkownika
laska_sw
Indiana Jones

Post autor: laska_sw »

Siemanko :mrgreen:

Mam na imie Tomek i mieszkam w Dzierżoniowie(woj. dolnośląskie)
tu załączam swój link xD:
http://nasza-klasa.pl/profile/953452

czym się interesuje?
-ASG tj. Air Soft Guns, napewno widzieliście małe dzieci z pistolecikami na kulki ;D to jest to samo tylko że się różni że broń kosztuje 1000zł i się strzela do siebie(a potem siniaki :D )
-komputery, czyli obsługa i naprawa - różniez od niedawna Notebook'i :)
- no i jeszcze jestem modelarzem :) czyli buduje różne modele, najcześciej RC, czyli Radio Control (Zdalnie sterowanie xD )

i to chyba wszystko ;D
Pam
Forrest Gump

Post autor: Pam »

Oko, niektórzy z tego miłego towarzystwa mnie znają, ale i tak muszę się przedstawić ;D
Mam na imię Jagoda ;p Na forum jestem od dłuższego czasu ale dopiero teraz znalazlam temam Przywitaj się xD
lat 15
miasto Wągrowiec ;p
hobby książki, życie pozaziemskie :roll: i inne pierdołki
świruję na punkcie Mike'a Emersona :P Zreszta prawie wszyscy o tym wiedzą :lol: xD

Oczywiście cieszę się ze inni też tu są i nie czuję sie w pewnym sensie osamotniona :roll: ;***
Morgoth
Nosferatu

Tak się zastanawiałem kiedy się odezwiesz :D Oczywiście witamy i życzymy miłego pobytu :D Fioła na punkcie Emersona powiadasz? :D Mój ulubiony aktor :P
Elisha
Indiana Jones

Post autor: Elisha »

Witam wszystkich.

Zawsze mam problem z robieniem pierwszych kroków na forum. Rzadko kiedy decyduję się zarejestrować na tak potężnych forach jak to - głównie dlatego, że od zawsze wydawało mi się, iż nikt nikogo nie słucha i ciężko jest się zaaklimatyzować (nawet na mniejszych tak się zdarzało), ale przekonała mnie przyjaciółka. Może coś z tego wyjdzie i nareszcie będę miała, z kim porozmawiać o mojej pierwszej serialowej miłości, jaką od ponad trzech lat jest Lost. Zabrzmiało desperacko, wiem. W każdym razie miło mi Was poznać.

Naprawdę nazywam się Agnieszka. W sieci zazwyczaj jestem El (czy to od Elisha, czy od Elizabeth - już się przyzwyczaiłam), choć zastanawiałam się nad zmianą.
Lost od zawsze był moim ulubionym serialem, dlatego ciężko mi się pogodzić z faktem, że nigdy nie zabiegałam o to, aby udzielać się na jakimś forum. Kiedy byłam młodsza brałam udział w lostowych "akcjach" potocznie nazywanych pamiętnikami rozbitków. Może ktoś znajomy tutaj się udziela, byłoby miło. Swoją drogą, czasy za pamiętników lostowych to cudowny okres w moim życiu ;)

Ktoś tu wcześniej wspominał o kotach - sama strasznie je uwielbiam, niestety nie mam przyzwolenia na posiadanie nawet jednego w domu (ale już się zastanawiam nad imieniem, przyda się za trzy lata). Kocham muzykę, jak większość naszej populacji, lubię kino (nieważne czy te z wyższej czy niższej półki, po prostu ma się podobać), jestem serialowym maniakiem (kilkanaście oglądanych/lubianych pozycji by się znalazło). Lubię czytać, dużo pisać (oczywiście nie pod czyjąś presją) i robić zdjęcia.

Nie zawsze jestem taka wylewna. Bywa że jeśli nie mam nic ciekawego do dodania, to nie piszę nic. Czasami to taka wewnętrzna walka z samym sobą (za co często mi się obrywa) - lubię pisać "coś" nie "cokolwiek".

Reszta wyjdzie w praniu, mam nadzieję.
Ostatnio zmieniony 2009-01-27, 15:17 przez Elisha, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Cate13
Nosferatu

Post autor: Cate13 »

witaj Elisha :-) masz ładny nick :-) fajnie, że do nas dołączyłaś, a że dopiero teraz - no cóż lepiej późno nić wcale :-D mam nadzieję, że się zaaklimatyzujesz szybko, jest tu sympatyczna atmosfera i fajni ludzie :-) cieszę się, że wybrałam to forum i obyś wkrótce sama się do nas przekonała a myślę, że tak będzie :-)
Elisha
Indiana Jones

Post autor: Elisha »

Dziękuje ;) Też mam taką nadzieję.
Awatar użytkownika
Micros
Indiana Jones

Post autor: Micros »

Dzisiaj wylukałem ten temat, więc pomyślałem sobie, że także się przedstawię i napiszę trochę o sobie :)

Tak więc nazywam się Marcin, ale w internecie znany jestem pod nickiem Micros :D Ksywka ta towarzyszy mi już od dłuższego czasu i nie ma jakiegoś logicznego wytłumaczenia dlaczego akurat taka. Po prostu kiedyś tak sobie wymyśliłem no i zostało.
Mam lat 16, ale już niedługo, bo w marcu będzie 17-tka :D Mieszkam w Rydułtowach, małym miasteczku na Śląsku i jestem uczniem I klasy LO. Jak już niektórzy mogli się domyślić / dowiedzieć, sprowadziłem na to forum mojego młodszego brata, którym jest pOld :)

Jeżeli chodzi o moje zainteresowania to na pewno wszelkiego rodzaju sport, informatyka (profil mat-fiz-inf zobowiązuje :D ), muzyka i LOST ^^
W wolnych chwilach, dla przyjemności zajmuję się grafiką komputerową, gram także na pianinie i choć od paru lat nie chodzę już na lekcje gry na tym instrumencie, to nadal wiem mniej więcej co i jak, i we własnym zakresie staram się doskonalić w tej sztuce :D

Jeżeli macie jakieś pytania to śmiało walcie :P
Awatar użytkownika
B...
Indiana Jones

Post autor: B... »

Micros pisze:gram także na pianinie
:shock:
podziwiam każdego kto się zajmuje czymś takim...ja od podstawówki nie mogłam pojąc jak to się dzieje, ze ktoś sobie siada, kładzie łapki na klawiszach, otwiera zeszycik z podejrzanymi znaczkami ...czyli nutami...a potem powstaje z tego ładny dzwięk :lol:
Przy całej mej genialności nie mogę tego zrozumieć xDDD

to skoro już brata przytargałeś ze sobą to podrzuć mu ten temat, niech też się nam przedstawi oficjalnie :-D
Beezqp
Agent Smith

Post autor: Beezqp »

Tak se myślę, że udzielam się na tym forum już od dość dawna, napisałem ponad 150 postów a nadal się nigdzie nie przedstawiłem... Pora nadrobić zaległości ;P

Jestem Beezqp [czyt. "biskup"] i przeważnie jestem z Krakowa, gdyż tu właśnie studiuję [drugi, a niedługo trzeci rok Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa].
Jeśli idzie o moje pasje to są to: fotografika [tu można znaleźć niektóre z moich prac: http://beezqp.deviantart.com/ ], urban exploring i geocaching. Do tego gram na klawiszach i od niedawna wyczynowo macham jojem :mrgreen:
ODPOWIEDZ