Zagadki
- MGaździcki
- Agent Smith
Re: Zagadki
Dokładnie-mnie zawsze kładzie to jak Uma mówi "a pięć bo było nas jedna-dwie-trzy-cztery-pięć".
Zadawaj!
Zadawaj!
Khan, MG; wasze wiadomości zostały wycięte. Wybaczcie, ale temat służy jedynie zagadkom i niczemu ponadto.
Moja zagadka:
Jak miała na imię (chodzi o skrót) córka Czarnej Mamby?
Moja zagadka:
Jak miała na imię (chodzi o skrót) córka Czarnej Mamby?
- MGaździcki
- Agent Smith
Wielkie sorry, ale muszę odpowiedzieć, po prostu muszę:
B.B.- był to zapewne skrót od imion rodziców: Beatrix i Billa.
Jeszcze raz przepraszam, ale musiałem.
B.B.- był to zapewne skrót od imion rodziców: Beatrix i Billa.
Jeszcze raz przepraszam, ale musiałem.
- MGaździcki
- Agent Smith
Dobra, ja daję zagadkę, ale obiecuję, że w najbliżśzym czasie nie odpowiem na żadną (przez jakiś tydzień 
Moja zagadka:
Jaki był standardowy tekst, który wygłaszał każdy kto spotkał Snake'a Plisskena w Ucieczce z NY?
Moja zagadka:
Jaki był standardowy tekst, który wygłaszał każdy kto spotkał Snake'a Plisskena w Ucieczce z NY?
"Słyszałem, że nie żyjesz"
Jeśli przyjęte, to proszę o podobny standardowy tekst z "Ucieczki z Los Angeles" ;-)
Jeśli przyjęte, to proszę o podobny standardowy tekst z "Ucieczki z Los Angeles" ;-)
Co tak cicho? Nikt nie wie, czy wszyscy na wakacjach?
Chodzi o analogiczny, "wędrujący" przez cały film tekst jak w poprzedniej zagadce.
Podpowiedź: pierwszy mówi to Snake'owi facet spotkany w lesie, zaraz po dotarciu na wyspę.
Chodzi o analogiczny, "wędrujący" przez cały film tekst jak w poprzedniej zagadce.
Podpowiedź: pierwszy mówi to Snake'owi facet spotkany w lesie, zaraz po dotarciu na wyspę.
No dobrze, podpowiedź druga i ostatnia. Spotykający Snake'a wyrażają pewne... rozczarowanie. ;-)
- MGaździcki
- Agent Smith
Kurczę, miałem nie odpowiadac, ale widzę, że nikt nie wie, zatem...
Czy odpowiedź brzmi: Ty jeszcze żyjesz??
Czy odpowiedź brzmi: Ty jeszcze żyjesz??
Nie brzmi. To nawiązanie do "Ucieczki z NY", ale nie tak dosłowne. Chociaż jak dojdzie do skutku projekt "Escape from Earth", to pewnie takie teksty będzie słychać na widowni...
Myślałem, że jesteś wyższy?
Jaki utwór Marty McFly grał na imprezie szkolnej w pierwszej częsci Powrotu do przyszłości (tytuł i wykonawca) ?:)
Jasne Aquariia:) Twoja kolej.
Czy nikt tutaj nie oglądał Głupiego i Głupszego?
No to teraz jasne
czy tam stracił to nie do końca ale został mu kark skręcony przez tych co ścigali głupiego i głupszego(nie pamietam juz ich imion ani ksywek o ile mieli
) a później niewidomemu chłopakowi go podarowali i to było najbardziej chamskie 
Na jaką chorobę cierpi główny bohater filmu "Goal"??
zgadza się yrek ;-) Twoja kolej 
Co wieźli na samochodzie Bonus, Fifi, Kozioł i Rysio?