Niania w Nowym Jorku

Mela0607
Agent Smith

Niania w Nowym Jorku

Post autor: Mela0607 »

Plakat:
Obrazek
Info:
reżyseria: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
scenariusz: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
zdjęcia: Terry Stacey
muzyka: Mark Suozzo
obsada: Scarlett Johansson, Laura Linney, Alicia Keys, Chris Evans
produkcja: USA
gatunek: Dramat, Komedia romantyczna
Opis:
Studentka college'u zatrudnia się jako niania u bogatej rodziny w Nowego Jorku. Po krótkim czasie odkrywa tajemnice pana i pani domu, ich obojętność w stosunku do rozpieszczonego synka lecz spotykają ją także wspaniałe rzeczy - miłość.
Źródło: filmweb.pl
Moja Opinia:
Bodajże w lipcu czytałam treść filmu i przypadł mi do gustu; może nie zachwycał, ale jednak ciekawie się zapowiadał. Niestety znów się przejechałam; nudny, nie sprzyjający żadnym emocjom (przynajmniej w moim wypadku), kolejna komedia, która nie śmieszy. Wydawało mi się, że taką fabułę można o wiele lepiej przedstawić tak by jednak zainteresować widza. Jedynym plusem jest urocza Scarlett w roli niani, która również się nie popisała, bo tak naprawdę nie było czym jak i Chris Evans, który w filmie był tylko na pokaz; dużo nie mówił, ale najważniejsze że był skoro ma co ze sobą prezentować, a że go lubię to przynajmniej mogłam sobie popatrzeć. Zdjęcie (scena z filmu) z plakatu powinno wszystko wyjaśnić, bo tak się właśnie czułam oglądając tą pseudokomedię. 3/10

Wróć do „Komedia”