Forum Filmowe, Recenzje filmow, Lost: Zagubieni, Seriale | ZERO DOWNLOADU (w tym filmy online), TYLKO DYSKUSJE!

pisanie scenariusza filmu fabularnego!

Tematy, których czas przeminął.
Tomek_28
Forrest Gump
pisanie scenariusza filmu fabularnego!

Post autor: Tomek_28 » 2012-02-07, 11:59

Od jakiegoś czasu zastanawiałem się nad stworzeniem własnego scenariusza filmu fabularnego. Po głowie chodziło mi sporo ciekawych pomysłów, bo od dawna interesuję się filmem. Jednak wszystko pozostawało w sferze abstrakcji. Nie wiedziałem, do kogo właściwie powinienem się zgłosić, obwiałem się, że po prostu ktoś zadrwi z mojego pomysłu. Szukałem długo... aż w końcu trafiłem na warsztaty scenariopisarskie! ... i trafiłem w 10 - warsztaty polegały na kilku spotkaniach, podczas których uczyliśmy się, jak w teorii i praktyce wygląda pisanie scenariusza, pracowaliśmy też w domu, kontaktując się online z prowadzącym. Poznałem tam wielu naprawdę świetnych ludzi - tak prowadzących, jak i kursantów, którzy po prostu zarażają swoją pasją! No i, co najważniejsze - ukończyłem warsztaty z własnym scenariuszem filmu fabularnego! :-)
Solar
Indiana Jones

Re: pisanie scenariusza filmu fabularnego!

Post autor: Solar » 2012-02-08, 15:24

Przesuwam temat do archiwum i zamykam. Teoretycznie nie ma tu żadnej reklamy, ale cóż, śmierdzi nią na kilometr. Poza tym pierwotnie temat został założony w dziale "Serwis Filmowo", a gdyby szanowny (szanowna?) Tomek_28 spędził chociaż piętnaście sekund na zapoznanie się z zasadami działania forum wiedziałby dwie rzeczy

1) To na pewno nie jest miejsce na tego typu temat.
2) Nie ma potrzeby zakładania tego rodzaju tematu w ogóle.

Także zamykam, daje ostrzeżenie i pozdrawiam.
Zablokowany