Wiem, że liczycie na komentarze, ale jako, że "słynę" ze swojej szczerości, niestety nawet jeśli byłaby przykra( Trudno nie umię tego zmienić w sobie) ten komentarz może się Wam nie spodobać. Jak to w życiu bywa nie można każdemu dogodzić. Mam nadzieję, że przed pracą nad tym filmikiem, liczyliście się z tym, że mogą się pojawić też negatywne komentarze. Po prostu bez obrazy. Wiem, że się napracowaliście, ale jestem akurat tym, któremu nie dogodziliście. Jeśli miał on na celu rozbawić to niestety nie zaśmiałem się ani razu. Trochę coś we mnie drgnęło w stronę uśmiechu przy grze słów Ryśka gdy mówił o kawie Jacobs i Jacobie. Ogólnie słabe. Jeśli ktoś chce mi powiedzieć, żebym w takim razie zrobił lepszy, to nie, nie chce mi się, nie znam się na tym, może same teksty co najwyżej podsunąć, ale przyznaję się, że nie wiem czy zrobiłbym lepsze. Na pocieszenie powiem, że moje poczucie humoru jest tak jakby "kontrowersyjne" typu bojowników z stronki JoeMonster, więc nie macie się czym przejmować. Może innym się spodoba. Ale przypominam, że wcale tego nie napisałem, z powodu nielubienia Was czy coś, po prostu oceniłem filmik. No i dopiero zaczynacie(chyba) pracę nad takimi przeróbkami, może jeszcze coś z Was będzie.......Ech, miałem ocenić filmik, a większość posta się tłumaczyłem.