Morgoth pisze:...Tak sobie myślę i zdaję sobie sprawę że na komórkach się znam, jak na polityce w Somalii...

ja też chyba
w sumie nie przywiązuje wiekszej uwagi do tej sprawy. Nie muszę miec telefonu z milionem dodatkowych funkcji, bo i tak bym z nich nie korzystała^^ w mojej Motoroli nie ma nawet mp3

i specjalnie sie tym nie przejmuje, gdyz telefon słuzy mi tylko i wyłacznie do dzwonienia. Nawet smsy rzadko piszę, bo po prostu nie lubię. A z resztą słownik w V3 mnie dobijal, co mnie dodatkowo zniecheciło do tej formy komunikacji. Aha i z budzika korzystam^^, ale ta opcja jest chyba w najwiekszej cegle
O tej V9 myslę cały czas, choc nawet nie sprawdzałam co w sobie 'zawiera'. Śliczna jest, to mi wystarczy
najwieksza zaleta mojej V3: bateria

trzyma mi srednio 10 dni, przy mniej intensywnym uzytkowaniu do 2 tygodni, po prawie 9 miesiacach od zakupu, co przy wczesniejszej Nokii ( ktora przeciez słynie z mocarnych baterii), trzymajacej mi 2 dni, jest czyms wspaniałym. Ale to chyba przypadek taki, bo kupowałam telefon razem z kolezanka, taki sam i jej trzyma góra 4 dni.

Poza tym nawet maksymalny czas czuwania jest podany w necie znacznie mniejszy
cóż mi pozostaje? Tylko sie radować z tego faktu xD