Jaka To Gwiazda?!
Re: Jaka To Gwiazda?!
Zgadza się, Twoja kolej.
-
- Terminator
Tak na marginesie to del Toro to jeden z moich ulubionych aktorów.
Jest to aktor grający zdecydowane postaci. Na ekranie występował już jako walczący na ringu policjant w latach 40, ale zdażyło mu się również owy boks komentować. Walczył z wampirami w jakimś zadupiu na Alasce. Nie boi się także starć militarnych. Walczył z Japończykami i Somalijczykami. Kto to taki?
Jest to aktor grający zdecydowane postaci. Na ekranie występował już jako walczący na ringu policjant w latach 40, ale zdażyło mu się również owy boks komentować. Walczył z wampirami w jakimś zadupiu na Alasce. Nie boi się także starć militarnych. Walczył z Japończykami i Somalijczykami. Kto to taki?
Josh Hartnett 
Ach! Dlaczego omijają mnie najmilsze zagadki! Najpierw "Malaguena", teraz Benicio
. Miszka! Nie chcę offtopować, więc... co powiesz na wątek o "Things We Lost..." w dramatach?
.

Ach! Dlaczego omijają mnie najmilsze zagadki! Najpierw "Malaguena", teraz Benicio

-
- Terminator
Abberline, tak to oczywiście Josh Hartnett
Jeżeli chodzi o "Things we lost in the fire" to jak możesz to załóż temat bo ja jestem dzisiaj po sobocie strasznie zwarzywiony ;-)

Jeżeli chodzi o "Things we lost in the fire" to jak możesz to załóż temat bo ja jestem dzisiaj po sobocie strasznie zwarzywiony ;-)
Nie planowała aktorskiej kariery – marzyła o pracy ze zwierzętami. Na pierwszy poważny casting się spóźniła, przesłuchanie wymogła płaczem. Dostała rolę i Cezara. Poszła w świat jak pocisk
. Można ją było oglądać w londyńskim hotelu, paryskiej kawiarni, na stancji w Barcelonie i na nowojorskiej ulicy. Najlepiej jednak, jak twierdzi, czuje się w domu…
Wystarczy?
Miszka! Jak tylko znajdę chwilkę, temat założę
.

Wystarczy?

Miszka! Jak tylko znajdę chwilkę, temat założę

-
- Terminator
Coś mi się kojarzy z Audrey Tautou
Dobrze Ci się kojarzy
.

-
- Terminator
Absolutnie jeden z moich ulubionych aktorów.
No więc panu temu zdarzyło się uczestniczyć w nielegalnych walkach aczkolwiek był też świetnym śledczym w FBI. Potrafi czarować, dobrze wychodzi mu kradzież sztabek złota w Wenecji. Był też księdzem a jednakowoż straszny był z niego skinhead. Kto to taki?
No więc panu temu zdarzyło się uczestniczyć w nielegalnych walkach aczkolwiek był też świetnym śledczym w FBI. Potrafi czarować, dobrze wychodzi mu kradzież sztabek złota w Wenecji. Był też księdzem a jednakowoż straszny był z niego skinhead. Kto to taki?
Edward Norton! 

-
- Terminator
Sure
zadajesz

ok..więc też moja ulubiona aktorka 
Jest wyjątkowo utalentowana, ale w Ameryce jej nie doceniają, gdyż ma problemy ze znalezieniem sponsora na każdy swój film. W jednym filmie zostaje ukąszona i jest zawieszona między życiem i śmiercią [choć w samym filmie pojawia się na jakie 5-10 minut]. Lubi jednak w swoich autorskich filmach [bądź scenariuszach] konfrontować ze sobą dwie kultury - amerykańską i francuską. Wydała jeden album ze swoimi piosenkami. Teraz pracuje nad filmem o "hrabinie dracula"
Proste, prawda?

Jest wyjątkowo utalentowana, ale w Ameryce jej nie doceniają, gdyż ma problemy ze znalezieniem sponsora na każdy swój film. W jednym filmie zostaje ukąszona i jest zawieszona między życiem i śmiercią [choć w samym filmie pojawia się na jakie 5-10 minut]. Lubi jednak w swoich autorskich filmach [bądź scenariuszach] konfrontować ze sobą dwie kultury - amerykańską i francuską. Wydała jeden album ze swoimi piosenkami. Teraz pracuje nad filmem o "hrabinie dracula"

Proste, prawda?

Nikt ;(..załamujecie mnie 

nie jestem pewien, ale czy chodzi Ci o film The Countess? Jeśli tak to ta aktorka nazywa się Julie Delpy 

Tak, chodzi mi o Julie Delpy 

To jeden z najbardziej znanych współczesnych aktorów chińskich, jest laureatem nagrody w Cannes za rolę w filmie "Spragnieni miłości" Ulubiony aktor Johna Woo, Wong Kar-Waia i Tsui Harka. Przede wszystkim role u Johna Woo okazały się dla niego przełomowe, ponieważ z popularnego aktora telewizyjnego przeistoczył się w gwiazdę azjatyckiego kina. Można go teraz zobaczyć w najnowszym filmie Johna Woo. Mówi płynnie po angielsku, co wśród azjatyckich aktorów wciąż jest rzadkością. Zagrał m.in. u boku Jeta Li i Andy’ego Lau. Ponoć wielbicielem jego talentu jest sam Robert De Niro. 

I mój ulubiony aktor chiński
Tony Leung Chiu Wai

Zgadza się, to Tony Leung Chiu Wai czyli Mały Tony, jak nazywają go fani 

Takich zagadek nie umiem pisać. 
Rolą w sztuce "Ghosts" zwrócił na siebie uwagę. Jest wybitnym artystą, który w swym aktorskim dorobku dwukrotnie został laureatem Oscara. Od początku jego kariery aż po dziś dzień pozostaje tajemnicą dla widzów.W 2004 objął funkcję dyrektora artystycznego teatru Old Vic w Londynie. W jednym z swoich najbardziej znanych filmach zagrał z Bradem Pittem i Gwyneth Paltrow.

Rolą w sztuce "Ghosts" zwrócił na siebie uwagę. Jest wybitnym artystą, który w swym aktorskim dorobku dwukrotnie został laureatem Oscara. Od początku jego kariery aż po dziś dzień pozostaje tajemnicą dla widzów.W 2004 objął funkcję dyrektora artystycznego teatru Old Vic w Londynie. W jednym z swoich najbardziej znanych filmach zagrał z Bradem Pittem i Gwyneth Paltrow.
Kevin Spacey. 

Karierę aktorską rozpoczynał w tym samym miejscu i czasie co John Malkovich. Wcielił się w rolę detektywa w pewnym popularnym w Polsce serialu. Był powiązany z filmami o tematyce lotów kosmicznych. W jednym z nich poleciał na Marsa. Zagrał również główną rolę w ekranizacji pewnej nowelki Philipa K. Dicka.
Nicolas Cage?
Jeden z największych (jeśli nie największy) gwiazdor kina lat 50. Obecnie znany przede wszystkim z dwóch ról u Francisa Forda Coppoli. Zmarł kilka lat temu.
Nikt nie wie? Jedną z tych ról u FFC był mafioza.
Marlon Brando