pomoc

Tematy, których czas przeminął.
Ocky
Indiana Jones
Posty: 284
Rejestracja: 2007-02-14, 21:54
Lokalizacja: Wrocław

pomoc

Postautor: Ocky » 2007-08-12, 22:45

witojcie

Potrzebuje avatara
Generalnie ma to byc cos takiego http://gort.pop.e-wro.pl/ftp/wilq/aaa.JPG
ewentualnie gdyby ktos sie podjal i ten malutki wycinek bylby za maly to podesle cala fotke

pomoze ktos?
panowie?
Azgaroth
Tyler Durden
Posty: 445
Rejestracja: 2006-12-07, 16:39

Re: pomoc

Postautor: Azgaroth » 2007-08-12, 23:33

Proszę bardzo :) wystarczy wkleić link do profilu :)




http://img519.imageshack.us/img519/7940/aaamt2.jpg
Ocky
Indiana Jones
Posty: 284
Rejestracja: 2007-02-14, 21:54
Lokalizacja: Wrocław

Re: pomoc

Postautor: Ocky » 2007-08-12, 23:44

dziekuje ;*

[ Dodano: 2007-08-13, 23:21 ]
sluchaj,a mam jeszcze jeden probllem. Bo mam zjdecie, ktore zapisalam na kompa z digarta jako jpg. teraz chcialabym je otworzyc w paincie i wyciac wiekszy kawalek niz ten w avatarze. Ale wychodzi mi jakis blad, jaky ten plik byl mapa bitowa. A nie chce robic wycinka z paint screena, bo ostrosc do dupy. Moglbys wspomoc kolezanke?
Tu masz linka http://www.digart.pl/zoom/1034693/bo_chodzi_o_to.html
yrek
Agent Smith
Posty: 507
Rejestracja: 2006-12-29, 23:27
Lokalizacja: P-sk

Re: pomoc

Postautor: yrek » 2007-08-14, 16:04

Moze bede mogl pomoc. Wytnij obrazek w paincie do oczekiwanych rozmiarow i zapisz go. Nastepnie otworz go w programie "IrfanView" (badz innym programem do przegladania grafiki - korel, fotoscop). Wybierz w programie zakladke "Plik/File" pole "Zapisz jako/Save as" i w okienku z pola "zapisz jako typ" wybierz JPG.

Jesli sobie nie poradzilas powiedz do jakich rozmiarow ma byc to obciete to Ci to zrobie.
Azgaroth
Tyler Durden
Posty: 445
Rejestracja: 2006-12-07, 16:39

Re: pomoc

Postautor: Azgaroth » 2007-08-14, 16:27

Udało mi się przyciąć, wygląda to tak, jak chcesz inaczej przycięte zdjęcie to pisz ;)

Tu było zdjęcie :)
Ostatnio zmieniony 2007-08-14, 18:34 przez Azgaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
KhAn
Tyler Durden
Posty: 329
Rejestracja: 2006-08-01, 09:36
Lokalizacja: Wieliczka

Re: pomoc

Postautor: KhAn » 2007-08-14, 17:40

Co za odwarzna fotka czyżby to ty Ocky?? :shock: :shock: ;-)
Ocky
Indiana Jones
Posty: 284
Rejestracja: 2007-02-14, 21:54
Lokalizacja: Wrocław

Re: pomoc

Postautor: Ocky » 2007-08-14, 17:52

si, sa odwazniejsze.
Azg dzieki,ale mozesz juz wyciac z posta
Azgaroth
Tyler Durden
Posty: 445
Rejestracja: 2006-12-07, 16:39

Re: pomoc

Postautor: Azgaroth » 2007-08-14, 18:35

Ocky pisze:Azg dzieki,ale mozesz juz wyciac z posta


Zdjęcie wycięte ;) Przesłać ci na maila to co było w poście?
Ocky
Indiana Jones
Posty: 284
Rejestracja: 2007-02-14, 21:54
Lokalizacja: Wrocław

Re: pomoc

Postautor: Ocky » 2007-08-14, 21:55

mozesz wyslac, bo wiesz,ja sobie to zapisalam tutaj z fporum i dalej mi wyskakiwalo,cos o apie bitowej i ze nie mozna otworzyc w paincie, a za kazdym razem jak zapisuje to zapisuje w jpg
kurcze, a podoba mi sie to zdjecie
Azgaroth
Tyler Durden
Posty: 445
Rejestracja: 2006-12-07, 16:39

Re: pomoc

Postautor: Azgaroth » 2007-08-15, 19:26

Mi w paincie też wyskakiwał jakiś błąd i musiałem skorzystać z innego programu.
Ocky
Indiana Jones
Posty: 284
Rejestracja: 2007-02-14, 21:54
Lokalizacja: Wrocław

Re: pomoc

Postautor: Ocky » 2007-08-15, 23:29

Azg, ja jestem tylko prosta,srednio inteligentna kobieta,nie wymagaj za duzo,ja sie ledwo painta nauczylam obslugiwac
yrek
Agent Smith
Posty: 507
Rejestracja: 2006-12-29, 23:27
Lokalizacja: P-sk

Re: pomoc

Postautor: yrek » 2007-08-18, 11:07

A ja w paincie filmy robie :P

Wróć do „Archiwum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość