pisanie scenariusza filmu fabularnego!
Od jakiegoś czasu zastanawiałem się nad stworzeniem własnego scenariusza filmu fabularnego. Po głowie chodziło mi sporo ciekawych pomysłów, bo od dawna interesuję się filmem. Jednak wszystko pozostawało w sferze abstrakcji. Nie wiedziałem, do kogo właściwie powinienem się zgłosić, obwiałem się, że po prostu ktoś zadrwi z mojego pomysłu. Szukałem długo... aż w końcu trafiłem na warsztaty scenariopisarskie! ... i trafiłem w 10 - warsztaty polegały na kilku spotkaniach, podczas których uczyliśmy się, jak w teorii i praktyce wygląda pisanie scenariusza, pracowaliśmy też w domu, kontaktując się online z prowadzącym. Poznałem tam wielu naprawdę świetnych ludzi - tak prowadzących, jak i kursantów, którzy po prostu zarażają swoją pasją! No i, co najważniejsze - ukończyłem warsztaty z własnym scenariuszem filmu fabularnego! 

Re: pisanie scenariusza filmu fabularnego!
Przesuwam temat do archiwum i zamykam. Teoretycznie nie ma tu żadnej reklamy, ale cóż, śmierdzi nią na kilometr. Poza tym pierwotnie temat został założony w dziale "Serwis Filmowo", a gdyby szanowny (szanowna?) Tomek_28 spędził chociaż piętnaście sekund na zapoznanie się z zasadami działania forum wiedziałby dwie rzeczy
1) To na pewno nie jest miejsce na tego typu temat.
2) Nie ma potrzeby zakładania tego rodzaju tematu w ogóle.
Także zamykam, daje ostrzeżenie i pozdrawiam.
1) To na pewno nie jest miejsce na tego typu temat.
2) Nie ma potrzeby zakładania tego rodzaju tematu w ogóle.
Także zamykam, daje ostrzeżenie i pozdrawiam.