Cześć, poszukuje filmu, którego ogladałam pare lat temu, tak gdzieś5-7. Motyw który mi utkwiłw głowie to zakopanie ciała w ogródku przed oknem domu, a pozniej posadzenie w tym miejscu czerwonych róż. Deszcz spowodowal splywanie ziemi, a to ukazalo wystajacą z ziemi dłoń. Nie jestem pewna, ale wydaje mi się że w tym filmie były też takie elementy jak czerwony pick up i golden retriver.
Znalazlam opis tego filmu wrzucony na fora przez inna osobe, ktora tez tego filmu poszukuje. Oto on :
Akcja działa się w jakimś miasteczku, kobieta, która jest główną bohaterką tego filmu mieszka z córką w domku, mąż jest ciągle na wyjeździe. Pewnego razu przyjeżdża do niej siostra, która, jak się okazuje uwiodła wcześniej jej męża. Między nimi jest ciągła rywalizacja, nie mogą się ze sobą pogodzić, w końcu kłócą się w barze i gdy ta siostra przychodzi do niej do domu, tamta zabija ją na ganku. Jej ciało zakopuje w ogrodzie i sadzi na tym róże.. a samochód zrzuca ze skarpy. Gdy siostra ta jest poszukiwana przez policje w związku z nagłym zniknięciem tłumaczonym nagłym wyjazdem kobieta ta posuwa się do romansu z szeryfem aby go mieć czym szantażować. Kobieta ta dostaje paranoi, ścina włosy farbuje je na czarno. Wygląda jak jej siostra. W końcu dowiaduje się też o tym wszystkim jej mąż.
Bardzo prosze o pomoc, nie daje mi spokoju co to za film