Lost - sezon 5
Lost - sezon 5
Witam. Czy będzie 5 sezon ?????
Ostatnio zmieniony 2008-06-01, 17:42 przez Dj Haker, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Lost - sezon 5
prawdopodobnie bedzie 6 sezonow
Adamox11 pisze:prawdopodobnie bedzie 6 sezonow
Jest to oficjalnie potwierdzone gdyz ABC podpisalo umowe w ktorej tworcy Lost'a zgodzili sie nakrecic 6 sezonow , ktory to ostatni bedzie puszczony w 2010 roku.
Jakoś długo (2010). Serie od numerków 1 do 3 pojawiały się w krótszych odcinkacz czasu
(chyba
)

a czy przypadkiem tych sezonów nie miało być siedem?? 

Bylo cos z ta umowa na 6 sezonow ale nieoficjalne przecieki mowily cos o 7 

Moim zdaniem zostanie wyemitowanych 6 sezonów tak jak to mówiono na początku. Jeżeli twórcy zrobią więcej to to już będzie Moda na sukces 

Raczej bedzie 6 no chyba ze znowu bedzie jakis strajk scenarzystow i rozloza po 10 odcinkow na sezonAdamox11 pisze:Bylo cos z ta umowa na 6 sezonow ale nieoficjalne przecieki mowily cos o 7

mam nadzieje ze zrobia cos takiego jak jest w Prison Break.Menvalor pisze:Raczej bedzie 6 no chyba ze znowu bedzie jakis strajk scenarzystow i rozloza po 10 odcinkow na sezon to wtedy moze byc nawet 8 sezonow xD
13 odcinek 13 sezonu niby Final czy cos w tym stylu.
A koncowka maja rezyser w wywiadzie mowi ze jednak zostanie dokrecone do 22 odcinka.
6-7 sezonow i kazdy po 22 odcinki.
By bylo nawet spoko a nie ze 12 i Final
O ile dobrze pamietam gdzies bylo napisane ze maja byc po 16 odcinkow 4 i 5 sezon i normalne 22 odcinki 6 sezonu ale ze byl strajk scenarzystow to te 2 odcinki 4 sezonu przejda na rzecz nastepnych wiec wiadomo co i jak 

ja się nie martwię, ile będzie sezonów tylko o to, ile będzie odcinków ( żeby nie było tak jak z Lost4 i PB3)
-
- Forrest Gump
ciekawe kiedy bedzie 5 sezon?, wie ktoś?
Niby Styczeń 2009 ale znajac zycie to bedzie to Kwiecien 2009
Pewnie już większość userów tego forum wie ale na wszelki wypadek, 5 sezon ma się zacząć na początku 2009 roku, czyli pewnie w styczniu, a 6 sezon zacznie się na przełomie stycznia i lutego 2010 roku.
może niektórzy z was już widzieli ale pomyślałam, ze nie zaszkodzi tu tego dać, bo to fajnie zrobione promo i piosenka mi się podoba
nie mogę się doczekać 21 stycznia
tylko właśnie, żeby nie wykręcili numeru, że premiera zostanie przesunięta na inny termin

Kod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/watch?v=mX7md0HoR8E
ja się bardzo cieszę że premiera odbędzie się 21 a nie 1 stycznia xD (gdyż) około 11 stycznia mam konkurs(extra ważny xD) z historii i nie miałbym czasu ani na oglądanie, ani na moderowanie 
Co do przyszłych sezonów. Będę naprawdę miło zaskoczony jeżeli się okaże że następne sezony będą dobre, przywykłem do tego że seriale wszystkie cały czas tracą na mocy. Ale z tego co widziałem i słyszałem to zapowiada się naprawdę ciekawy continue

Co do przyszłych sezonów. Będę naprawdę miło zaskoczony jeżeli się okaże że następne sezony będą dobre, przywykłem do tego że seriale wszystkie cały czas tracą na mocy. Ale z tego co widziałem i słyszałem to zapowiada się naprawdę ciekawy continue

no to zaczął się ten upragniony długo wyczekiwany V sezon, no i jak wam się podoba?? ja widziałam na razie 2 odcinki, lecę równo z tym co dają w tv.
Mnie się baaardzo podobały te 3 odcinki do tej pory
super zapowiada się ten sezon, mam nadzieje, ze do końca będą trzymać poziom. A co takiego dają w tv ? 

Jakim TV? Chyba nie polskim ?fuqasi pisze:lecę równo z tym co dają w tv.
Ja sie nie moge doczekac odcinka Life and death Jeremego Benthana.
Chyba, że na "n"
no chyba tylko na "n" innej opcji nie ma 

Chyba ze on oglada po angielsku , amerykanska tv xD
[ Komentarz dodany przez: Morgoth: 2009-02-02, 17:41 ]
~Koniec offtopu~
[ Komentarz dodany przez: Morgoth: 2009-02-02, 17:41 ]
~Koniec offtopu~
Jak na razie to dobrze sie zapowiada 5 sezon to tylko poczatki ale dalej mam nadzieje ze jeszcze bardziej podkreca nasze emocje 

No dokładnie, 5 sezon zapowiada się wyśmienicie, dopiero początek a już tyle zaskakujących momentów i emocji dostarcza
Coś czuję, że to będzie jeden z lepszych sezonów LOST, ale ciekaw jestem jak mają zamiar powyjaśniać te wszystkie już mocno pogmatwane wątki i zdarzenia 

Jeśli oni nie wyjaśnią to ja wyjaśnieMicros pisze:jak mają zamiar powyjaśniać te wszystkie już mocno pogmatwane wątki i zdarzenia

A tak wogóle to naprawde świetnie zapowiada się 5 sezon