Forum filmowe to przystań dla każdego kinomaniaka preferującego dyskusje o filmie na poziomie. Poruszamy tematy tj. seriale (Lost: Zagubieni), aktorzy, aktorki i oczywiście FILMY!
dokładnie morgoth, wystraczy popatrzec na prace moje lub kevina, a juz widac roznice zreszta to co my robimy to jest zabawa, zeby odkryc cala moc ps'a to trzeba lat nauki
Na początki dobre to i to..ale nie do przesady. szczerze, to ja nawet nie robiłam niczego w paincie... Chyba że screeny pulpitu. Ps używam od kilku lat
Lady to może zrób temat i przedstawiaj nam swoją twórczośc, będziesz robić avki i sygny a my będziemy je podziwiać xD
Chyba że nie masz czasu... ale jak masz to prosimy Cię bardzo xD
Najlepiej ucz się na tutorialach. Wpisz w google tutoriale do photoshopa albo tutorials i tam będzie wszystko krok po kroku. Przynajmniej ja się tak uczyłam a potem jak już wiedziałam o co chodzi to już nie potrzebowałam zaglądać tylko sama robiłam
mikobro - jeżeli nie spróbujesz czegoś lepszego z większymi możliwościami to ja twojej przyszłości jako grafika nie widzę. W paincie to rysują dzieci w podstawówce, a my tu mówimy o obróbce zdjęć. Powodzenia z paintem xD