Co sądzicie o tym serialu?
Jak dla mnie jest on poprostu mistrzowski. Przede wszystkim świetne gra aktorska, Paweł Wawrzecki jest genialny, swoją mimiką i gestami potrafi rozśmieszyć mnie do łez. Kurowska i Buczkowski też sprawdzili się w swoich rolach. Świetne epizody zaliczyło również wielu innych wspaniałych aktorów, m.in: Kobuszewski, Kwiatkowska, Zborowski, Kowalewski, Kiersznowski, Łazuka.
Do tego prześmieszne, absurdalne teksty Krzysztofa Jaroszyńskiego.
Moja ocena tego serialu to 10/10.
Graczykowie
-
- Forrest Gump
Re: Graczykowie
Dobry serial komediowy.Pamiętacie jak "Buła"sprzedawał samochód?
Mój ulubiony serial! Graczykowie, jak i ich kontynuacja oparty jest na absurdalnym humorze. Pełno w nim dwuznaczności i przezabawnych sytuacji. Sam jako dziecko nie za bardzo lubiłem ten serial. Teraz jest dla mnie najlepszy ze wszystkich. Świetna gra bohaterów, rewelacyjne dialogi. Nie trzeba żadnych greenboxów ani efektów specjalnych, żeby serial był dobry. A Wawrzecki i jego gra - klasa sama w sobie. Zapraszam wszystkich fanów na moje forum o tym serialu: graczykowieforum.czo.pl
-
- Jack Sparrow
bardzo dawny serial emitowany na polsacie, ktoś wie czy można w internecie oglądnąć jeszcze serial Gracyzkowie?
Kultowy serial. Niestety, dosyć zapomniany. A szkoda, bo naprawdę było co oglądać. Jeśli ktoś chce, to polecam https://www.vflix.pl