Wyczytałem w necie, że w trzecim sezonie Hank będzie miał nową dziewczynę, bo wszyscy którzy śledzili poprzednie 2 sezony wiedzą jak zakończyły się losy jego i żony Karen. Podobno w rolę nowej miłości Hanka wcieli się Diane Farr z serialu Numb3rs (choć kompletnie nic mi to nie mówi =p), niestety jak na mój gust to nie będzie na co popatrzeć =D ale znając Duchovnego na boku będzie miał kilka ciekawszych sztuk.
Podobno pojawi się też sporo nowych, znanych twarzy:
A tutaj mały opis wydarzeń w 3 sezonie:Wytwórnia showtime zatrudniła kilka wschodzących talentów, ujrzymy - Ed Westwick (Gossip Girl), Embeth Davidtz (In Treatment), Eva Amurri (Saved!) rockmen Rick Springfield (General Hospital), Kathleen Turner, Diane Farr (Rescue Me i Numb3rs) oraz Peter Gallagher (The O.C).
W trzecim sezonie Hank (David Duchovny) zostaje profesorem, na jednym z uniwersytetów pracuje nad ukształtowaniem nowej generacji pisarzy. Prywatne życie Hanka trochę się zmieni, On sam będzie próbował prowadzić regularne życie, próbując wychować swoją nastoletnią córkę Beccę (Madeleine Martin) która przechodzi teraz burzliwy okres dorastania. Ed Westwick znany wszystkim z serialu Gossip Girl zagra studenta profesora Hanka.
Nie znalazłem niestety żadnych trailerów, jest za to kilka zdjęć z planu.
>>CLICK<<