Strona 1 z 1

Tytuły odcinków.

: 2008-04-07, 07:55
autor: niunia
01 -Pilot - Part 1
02 - Pilot - Part 2
03 - Tabula Rasa
04 - Walkabout
05 - White Rabbit
06 - House of the Rising Sun
07 - The Moth
08 - Confidence Man
09 - Solitary
10 - Raised by Another
11 - All the Best Cowboys Have Daddy Issues
12 - Whatever the Case May Be
13 - Hearts and Minds
14 - Special
15 - Homecoming
16 - Outlaws
17 - Translation
18 - Numbers
19 - Deus Ex Machina
20 - Do No Harm
21 - The Greater Good
22 - Born to Run
23 - Exodus - Part 1
24 - Exodus - Part 2

Lost 2x01 Man of Science, Man of Faith
Lost 2x02 Adrift
Lost 2x03 Orientation
Lost 2x04 Everybody Hates Hugo
Lost 2x05 ... And Found
Lost 2x06 Abandoned
Lost 2x07 The Other 48 Days
Lost 2x08 Collision
Lost 2x09 What Kate Did
Lost 2x10 The 23rd Psalm
Lost 2x11 The Hunting Party
Lost 2x12 Fire + Water
Lost 2x13 The Long Con
Lost 2x14 One of Them
Lost 2x15 Maternity Leave
Lost 2x16 The Whole Truth
Lost 2x17 Lockdown
Lost 2x18 Dave
Lost 2x19 S.O.S.
Lost 2x20 Two for the Road
Lost 2x21 ?
Lost 2x22 Three Minutes
Lost 2x23 Live Together, Die Alone

Lost 3x01 The Tale Of Two Cities
Lost 3x02 The Glass Ballerina
Lost 3x03 Further Instructions
Lost 3x04 Every Man for Himself
Lost 3x05 The Cost of Living
Lost 3x06 I Do
Lost 3x07 Not in Portland
Lost 3x08 Flashes Before Your Eyes
Lost 3x09 Stranger in a Strange Land
Lost 3x10 Tricia Tanaka is Dead
Lost 3x11 Enter 77
Lost 3x12 Par Avion
Lost 3x13 The Man From Tallahassee
Lost 3x14 Exposé
Lost 3x15 Left Behind
Lost 3x16 One of Us
Lost 3x17 Catch-22
Lost 3x18 D.O.C
Lost 3x19 The Brig
Lost 3x20 The Man Behind the Curtain
Lost 3x21 Greatest Hits
Lost 3x22 Through the Looking Glass

Lost 4x01 The Beginning of the End
Lost 4x02 Confirmed Dead
Lost 4x03 The Economist
Lost 4x04 Eggtown
Lost 4x05 The Constant
Lost 4x06 The Other Woman
Lost 4x07 Ji Yeon
Lost 4x08 Meet Kevin Johnson
Lost 4x09 Bakir

Re: Tytuły odcinków.

: 2008-04-11, 17:15
autor: Morgoth
Nazwa Bakir potwierdzona ostatecznie :?: :P
A napisałaś SEZON 4 gdzie powinien być Sezon 2 ;)

Nawet nie zdawałem sobie sprawy ze ten serial juz ma tyle odcinkow... ile na to czasu poszło...^^

Re: Tytuły odcinków.

: 2008-04-13, 10:39
autor: powerr
Pojawiły się nazwy pozostałych odcinków i potwierdzona nazwa odcinka 9

Lost 4x09 The Shape of Things to Come :arrow: premiera: 24 kwietnia 2008r.
Lost 4x10 Something Nice Back Home :arrow: premiera: 1 maja 2008r.
Lost 4x11 Cabin Fever :arrow: premiera: 8 maja 2008r
Lost 4x12 There's No Place Like Home part 1 :arrow: premiera: 15 maja 2008r.
Lost 4x13/14 There's No Place Like Home part 2 :arrow: premiera: 29 maja 2008r.