Forum Filmowe, Recenzje filmów, Lost: Zagubieni | U nas nie znajdziesz pirackich kopii filmów - ZERO DOWNLOADU, TYLKO DYSKUSJE!

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Podążaj za Filmowo.net na portalach społecznościowych! Poprzez nie informujemy o nowych artykułach i aktualnościach:

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
postacie ulubione i te, które nas irytują ;)
Autor Wiadomość
Cate13 
Agent Smith

Wysłany: 2009-03-10, 14:26   postacie ulubione i te, które nas irytują ;)

jaka jest Wasza ulubiona postać z serialu? oczywiście poza głównym bohaterem ;-) bo jakby się nie lubiło głównego bohatera raczej by się nie oglądało tego serialu - tak mi się zdaje :)
ja lubię Deb za to, że jest taka...jakby to powiedzieć...bezpośrednia :-D jest silna i wie czego chce, nie ma za bardzo dobrego podejścia do świadków ale z czasem się to zmienia, jest zmienna jak każda kobieta i lubi czasem siarczyście przekląć - prawie jak ja :-D jak pojawiła się Lila to lubiłam ja przez jakieś 3czy4 odc ale potem jak już zaczęła pokazywać swoją prawdziwą twarz i rozkręcała coraz bardziej podejrzane i psychopatyczne akcje to wiedziałam że źle skończy. Rita natomiast czasem mnie irytuje, jest taka dobra i grzeczna że aż się robi niedobrze, chociaż pod koniec 2sezonu jest już trochę lepiej tj już mnie tak nie denerwowała ;-)

...See the path cut by the moon, For you to walk on, See the waves on distant shores... :P

pastaa 
Vincent Vega

Wysłany: 2009-04-14, 23:40   

ja bardzo lubię Deb, bezpośrednia laskaaa;D . ojjj Lily to ja bardzooo nie lubie a Rity to już w ogóle, przesłooodzonaaa;/. no i oczywiście Dex<3 :D

B... 
Indiana Jones

Wysłany: 2009-04-15, 16:31   

Oczywiscie tytulowy bohater!
nie wiem dlaczego i skad, ale jakoś czuję taką dziwną 'wieź' z tą postacią xD
Dzieki niemu ten serial jest taki wyjątkowy. Rola swietnie zagrana przez aktora, bardzo skomplikowana, a przez to taka ciekawa.
Kto tam jeszcze?
Deb na pewno. Wlasnie z takich powodów o jakich piszecie. Bezposrednia, nie owija w bawełne, zabawna, z takim fajnym, męskim trochę podejsciem do zycia :-> Choc moglismy poznac ja także od tej drugiej, bardziej wrażliwej i delikatnej strony.
Bardzo lubilam tez Rudy'ego, ale to chyba z powodu urody aktora^^
Masuka & Angel to też fajna parka. Masuka dodaje sporo humoru do serialu, a Angel jest taki poczciwy, nie da sie go nie lubic :-D
Rita jest trochę mdła, ale raczej sympatyczna i mi nie przeszkadza za bardzo.
Do najbardziej nielubianych przeze mnie postaci moge zaliczyc na pewno: Miguela i Lilę. Działali mi na nerwy, szczegolnie ta kobieta...nawet swoim wyglądem i akcentem :roll:
Wprowadzili sporo zamieszania i nawet ciekawie sie dzialo za ich sprawą, ale jakos negatywnie ich odbieram...^^ W przeciwienstwie np do Doakes'a, ktory tez tam psocił trochę, a jednak go lubiłam...może dlatego, ze tak a nie inaczej zakonczyli jego wątek...

fourth 
Terminator

Wysłany: 2009-04-15, 16:54   

Podzielam Twoje zdanie, główny bohater jest po prostu świetny.
Masuka jest chyba najśmieszniejszy z całego serialu. Ja jednak mimo wszystko lubiłem Lilę, chociaż nie mogłem doczekać się zabicia jej przez Dexa (byłem tego niemal pewien, tak samo śmierci Miguela, którego nie lubiłem) :-D
Zastanawia mnie jak mogłem polubić Deb. Początkowo bardzo mnie denerwowała właśnie tą swoją bezpośredniością, jednak z czasem polubiłem tą jej cechę, gdyż z niej właśnie wynikały często zabawne sytuacje (większość jej rozmów z Lundym). A przecież tak nie lubię jak kobieta przeklina ;-)

B... 
Indiana Jones

Wysłany: 2009-04-15, 19:07   

fourth napisał/a:
A przecież tak nie lubię jak kobieta przeklina ;-)

ojjjjj :!:
Masuka ma szalony charakterek, a do tego jeszcze taki komiczny wygląd trochę, od razu budzi sympatię, a jak się jeszcze coś odezwie to juz w ogole...^^
LaGuerta tez jest dla mnie pozytywną postacią. Choć ten wątek jej romansu z męzem/chłopakiem tej babki, która przez jakiś czas zajmowała jej stanowisko, tylko po to, żeby ją z niego wykopać^^ trochę zmienił jej wizerunek...
Ciekawe jak rozwiną teraz wątek Quinn'a :-P

Bziuwka 
Jack Sparrow

Wysłany: 2009-08-23, 23:36   

Pomijając głównego bohatera, lubię Angelo. Jest zabawny, wie co robi. I taaaaki samotny oczywiście do czasu. Ale wydaje mi się świetną postacią.

tintale 
Forrest Gump

Wysłany: 2011-08-16, 18:32   

Najmniej lubię La Guertę. Babka raz jest w porządku wobec innych, raz dąży po trupach do celu. Denerwuje mnie również ojciec Dextera, który mówi do niego zza światów ;) . Mógłby pojawiać się raz na jakiś czas, ale ostatnio coraz go więcej - bez przesady...
A kogo lubię? Deb, Batistę, Lumen... No i Dexa :) .

Odpowiedz do tematu